VIDEO Pericol pe râul Strei: un bărbat a fost salvat de la înec după ce s-a aventurat în largul apei învolburate

VIDEO Pericol pe râul Strei: un bărbat a fost salvat de la înec după ce s-a aventurat în largul apei învolburate

FOTO: ARHIVĂ.

Pompierii au intervenit, duminică, în ajutorul unui bărbat care a fost în pericol de înec, după ce a încercat să traverseze Râul Strei şi a ajuns într-un loc din care nu mai putea înainta sau să se întoarcă la mal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apropiaţii unui bărbat aflat cu familia într-o zonă de agrement a Râului Strei au sunat la 112, după ce acesta a ajuns în pericol de înec.

Hunedoreanul s-a aventurat în încercarea de a traversa râul, dar a intrat în panică atunci când a ajuns într-o zonă cu apă adâncă, de unde nu mai putea înainte fără să fie luat de curenţi şi nici nu se mai putea întoarce.

În ajutorul său au intervenit echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara şi alţi localnici. În cele din urmă, bărbatul a fost adus la mal, nevătămat, a precizat Bogdan Dănăiaţă, purtătoruld e cuvânt al ISU Hunedoara.


În ultimii ani râul Strei a făcut mai multe victime, una dintre ele fiind un copil de doi ani care în iunie 2016 a fost luat de ape în satul Galaţi. Cadavrul său a fost descoperit după o săptămână, în zona barajului Bucium – Orlea.

În august 2016, un tânăr de 29 de ani, din Hunedoara, a murit înecat în Strei, în zona Petreni, după ce a intrat în râu, cu o saltea pneumatică, iar la un moment dat s-a desprins de ea şi a fost luat de apele învolburate.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Un copil de 12 ani a murit înecat într-o baltă, formată în urma excavaţiilor din zona autostrăzii Orăştie - Sibiu

Un copil de 12 ani a murit înecat într-o baltă din Orăştie. Băiatul, însoţit de un adult şi un alt minor se afla la scăldat într-un ochi de apă format după excavaţiile efectuate în timpul lucrărilor la construcţia autostrăzii.

Cadavrul copilului dispărut în râul Strei a fost descoperit. Părinţii sunt anchetaţi pentru ucidere din culpă

Cadavrul copilului de un an şi şapte luni, dat dispărut în urmă cu două săptămâni, din satul Galaţi, comuna Pui, a fost găsit şi scos la suprafaţă, din Barajul de la Bucium - Orlea. Părinţii minorului sunt anchetaţi pentru ucidere din culpă.

Tânăra care şi-a ucis fiica nou-născută şi a aruncat-o în Jiu: „Am crezut că pruncul este mort şi m-am îngrozit“

Aflată în spital, tânăra din Lupeni anchetată pentru uciderea fiicei sale, nou-născută, a declarat că a aruncat pruncul în apele Râului Jiul de Vest, crezând că a murit.

Cadavrul Dalianei Rădoi, eleva dispărută în Retezat, a fost găsit în Lacul Gura Apei

Cadavrul elevei Daliana Rădoi a fost scos la suprafaţa Lacului Gura Apei din Retezat. Eleva fusese dată dispărută din 20 august, după ce a părăsit grupul cu care se afla într-o excursie în Parcul Naţional Retezat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările