VIDEO Ce pedepse au primit asistaţii social care i-au atacat bâte şi topoare pe poliţiştii veniţi să le oprească petrecerea

Scene dramatice: poliţişti atacaţi cu bâtele după ce au oprit petrecerea la blocul de locuinţe sociale

Trei hunedoreni care au atacat cu un bâtele şi cu un topor poliţiştii şi jandarmii care le-au cerut să întrerupă petrecerea din faţa blocului pentru asistaţi social au scăpat de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul în care trei hunedoreni au fost acuzaţi că au atacat poliţişti şi jandarmii chemaţi de vecini, pentru a le cere să oprească petrecerea din toiul zilei.

Magistraţii l-au condamnat pe Robert-Valentin Kalanyos la trei ani de închisoare cu suspendare cu termen de supraveghere de trei ani, şi pe Arpad Kalanyos şi Mihail-Sorinel Kalanyos la câte un an şi trei luni de închisoare cu termen de încercare de doi ani. Judecătoria Hunedoara a mai dispus punerea în libertate de îndată a celor trei hunedoreni, aflaţi în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, de la începutul lunii mai.

De asemenea, Judecătoria Hunedoara a dispus confiscarea toporului pe care inculpaţii l-ar fi folosit în conflictul cu poliţiştii. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

 

Duminică, 5 mai, cei trei hunedoreni cu vârste între 19 şi 46 de ani ar fi provocat un scandal în care ar fi agresat mai mulţi poliţişti şi un jandarm. Scandalul a izbucnit în faţa blocului de locuinţe sociale aflat pe Strada Eliberării, din cartierul Micro 7, după ce o persoană a sunat la 112. Ea s-a plâns că este deranjată de zgomotul pe care îl provocau petrecăreţii, care au încins grătarele între blocuri şi ascultau muzică cu sonorul la maximum.

La sosirea echipajului de ordine publică, oamenii au început să ţipe şi să se îmbrâncească cu poliţiştii. În sprijinul poliţiştilor a intervenit un jandarm, care a fost agresat. „În timpul intervenţiei, un bărbat s-a înarmat cu un topor şi a adresat ameninţări cu moartea organelor de ordine publică, iar un alt bărbat a lovit un agent de poliţie cu o bâtă din lemn. De asemenea, o a treia persoană a adresat ameninţări cu moartea agenţilor de poliţie”, informa Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. A fost deschis dosar penal pentru ultraj, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Liderul romilor, furios că autorităţile nu fac curăţenie la blocul fantomă, unde omenii aruncă gunoiul de la fereastră: „Aşa locuiesc romii în ghetou!”

VIDEO Imagini revoltătoare surprinse pe şosea, de camerele video ale primăriei. „Cei care au făcut aşa ceva să cureţe”

FOTO Imagini de coşmar în Centrul vechi cu râul transformat într-o uriaşă rampă de gunoi. Oamenii şi-au aruncat fotoliile, paturile şi WC-urile pe maluri


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: