VIDEO Ce a păţit şoferul de autocisternă implicat într-o cursă infernală care se putea termina cu un carnaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au găsit şoferul de autocisternă filmat în timpul unei curse în care a fost la un pas să provoace un carnaj pe şoseaua Deva – Brad.

Poliţiştii l-au identificat pe teribilistul care a fost la un pas să provoace mai multe tragedii pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad, după ce au analizat filmarea înregistrată de camera de bord, în care acesta se avântase în mai multe depăşiri riscante, în care pune în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic.
Şoferul are 30 de ani şi este din comuna Tomeşti, judeţul Hunedoara.

„În cursul acestei zile, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Brad au identificat un bărbat cu privire la care au stabilit ca, la data de 24 octombrie 2019, a efectuat mai multe depăşiri neregulamentare pe DN76 (Brad - Deva). Bărbatul se afla la volanul unei autocisterne şi a fost filmat de camera de bord a unui autovehicul aflat in trafic (ulterior imaginile fiind postate în spaţiul on-line). Şoferul de 30 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, a informat, marţi, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Video: Adriangabor78/youtube.com.

Imagini tulburătoare au fost filmate pe şoseaua Deva – Brad, unde şoferul autocisternei a fost la un pas de a provoca un carnaj. A depăşit o coloană de maşini peste linia continuă, trecând chiar peste bordurile mediane care despart sensurile de mers.

„Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteţ înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76. A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor, autorul filmării, publicate pe Youtube.com.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Cum sunt „respectaţi” oaspeţii cetăţilor dacice. Şoseaua turistică se dezintegrează sub ochii şoferilor

Teii de pe un bulevard al municipiului vor dispărea. De ce au luat autorităţile decizia controversată

Şoseaua Hunedoara - Deva scoasă din beznă. Zeci de stâlpi de iluminat sunt montaţi pe cel mai riscant tronson


Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite