VIDEO Ce a păţit un cuplu care şi-a lăsat bagajele în spatele tribunalului: „Şi-a băgat dracul coada”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri veniţi din Satu Mare au abandonat mai multe valize în spatele Tribunalului Hunedoara şi au plecat să se roage la biserică. Când s-au întors au avut o surpriză uriaşă.

Autorităţile au intrat în alertă, sâmbătă dimineaţa, la vederea mai multor valize abandonate în spatele clădirii Tribunalului Hunedoara.

Jandarmii şi pirotehniştii au fost chemaţi la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care acestea au ajuns acolo şi dacă acestea reprezintă un pericol. Alarma s-a dovedit falsă. Între timp, proprietarii bagajelor au ajuns la tribunal şi le-au revendicat. Ghiţă şi Geanina Grama, doi tineri din judeţul Satu Mare, au relatat că le-au lăsat rezemate de clădire cât timp au fost la o biserică din vecinătate, să se roage pentru a-şi găsi se lucru.

„Până acum nu am avut probleme cu Poliţia, cu legea, dar acum şi-a băgat dracul coada, că nu ştiu care a reclamat că au fost bombe în bagajele noastre, ca să ne facă figura”, a povestit Geanina Grama (32 de ani).

„Am ajuns în Deva în urmă cu câteva zile, în căutare de lucru. Am dormit pe unde am apucat, sub cerul liber şi într-o grotă de la poalele cetăţii, pentru că nu am avut bani la noi. Am cărat bagajele cu noi, iar pentru că sunt grele, iar astăzi le-am lăsat aici, crezând că nu le fură nimeni. Când am revenit de la biserică le-am văzut răvăşite, pentru că jandarmii au crezut că o fi vreo bombă”, a spus Ghiţă (39 de ani).

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Poliţiei Locale Deva, care i-a îndrumat pe cei doi soţi la gară, după ce aceştia le-au spus că scopul lor este să ajungă la o fermă din judeţul Neamţ, dar s-au rătăcit.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu: „Sunt 4 ani de când nişte ticăloşi mi-au distrus viaţa şi cariera. Mai este puţin...”

Reacţia furioasă a lui Traian Berbeceanu faţă de poliţistul acuzat de molestarea celor doi copii: „Bată-l Dumnezeu!”

Reacţia lui Traian Berbeceanu: „Voi, ăştia de o ardeţi toată ziua cu Legile Justiţiei, ia reglementaţi şi asta. Dă-vă...”

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite