VIDEO Panică la marginea Devei, după un incendiu care a mistuit un depozit şi a făcut scrum un autobuz

Incendiu mistuitor la marginea Devei

Un incendiu violent a cuprins un depozit din localitatea Cristur şi s-a extins la autobuzele parcate în vecinătate. Unul dintre autobuze a ars în întregime, iar pagubele sunt importante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flăcările au cuprins, joi, o clădire din localitatea Cristur şi un autobuz parcat în curtea acesteia, iar fumul negru cauzat de arderi s-a ridicat deasupra satului de la marginea Devei.

Alarmaţi de bubuiturile auzite şi de faptu că flăcările se puteau extinde şi la celelalte autobuze şi microbuze din vecinătate, localnicii au sunat la 112, pentru a solicita ajutorul pompierilor.

La sosirea acestora, focul era în toi, însă a fost stins în scurt timp, fără a se înregistra victime.

„Icendiul se manifesta la un autocar cu 35 de locuri si la un atelier cu o suprafaţă de aproximativ 120 mp. Autocarul se afla în reparaţii în atelierul ce mai adăpostea lemn, unelte şi accesorii pentru reparaţii auto. Pompierii asistaţi de două autospeciale cu capacitate de 9.000 de litri au reuşit stingerea rapidă a incendiului. Au reuşit să stopeze propagarea arderii la alte două autocare şi la o casă situată în apropiere. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la sistemul electric al autocarului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

 

 

Pagubele materiale sunt, însă, importante.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Incendiu puternic în municipiu. O vilă a fost cuprinsă de flăcări

VIDEO Incendiu violent la marginea Călanului. Norii de fum negru şi toxic s-au ridicat deasupra oraşului

Incendiu puternic lângă autostrada Deva - Orăştie. Flăcările s-au întins pe 15 hectare de teren
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările