VIDEO Meci încins pentru promovarea în Liga a III-a. Peste 2.000 de oameni au venit la CS Hunedoara - Voinţa Lupac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un sezon în care a câştigat aproape toate meciurile, CS Hunedoara a avut meci greu în barajul pentru promovarea în Liga a treia de fotbal cu Voinţa Lupac.

GALERIE FOTO

CS Hunedoara a jucat, sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din barajul de promovare în Liga a treia de fotbal. Campioana judeţului Hunedoara a pierdut însă pe teren propriu, cu Voinţa Lupac, echipa comunei din Caraş-Severin unde majoritatea localnicilor sunt de etnie croată.

Singurul gol al meciului a fost înscris de oaspeţi, în prima repriză, iar pe finalul partidei, arbitrul a decis anularea unui gol marcat de hunedoreni, pe motiv de off-side.

Peste 2.000 de oameni au asistat la meciul disputat pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, un record pentru acest sezon. Campioana Ligii a IV-a are şansa să întoarcă rezultatul, la meciul retur, disputat peste o săptămână în Lupac.

Meci încins la Hunedoara, pentru promovare/ ADEVĂRUL

image
image
image

CS Hunedoara a fost înfiinţată în 2016, în locul echipei FC Hunedoara, care a activat în Liga a treia de fotbal. În sezonul 2017 – 2018 a câştigat 25 din cele 28 de meciuri disputate în Liga a IV-a, dar şi Cupa României, faza judeţeană.

image
image

Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

VIDEO Michael Klein, comemorat cu fast la 25 de ani de la moarte. Dominique, fiica fotbalistului: „Aş vrea ca povestea lui să-i inspire pe copii“

Hunedoara va avea un stadion nou, cu 12.000 de locuri. Investiţia este plănuită pe locul arenei Michael Klein

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite