VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

Protest pe trecerea de pietoni după un accident mortal

Zeci de oameni s-au strâns vineri în faţa trecerii de pietoni de pe Drumul Naţional 7, unde cu o seară în urmă un bărbat a fost accidentat mortal. Au aprins lumânări şi au cerut ca trecerea de pietoni să fie mai bine luminată şi semnalizată, ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scene emoţionate s-au petrecut vineri seară, la trecerea de pietoni din Sântandrei, a Drumului Naţional 7, unde cu o seară în urmă un localnic a murit lovit de autoturismul condus de un tânăr.

Zeci de oameni care locuiesc în zonă au venit pentru a-i aduce un omagiu victimei accidentului rutier şi pentru a protesta, solicitând ca trecerea de pietoni trecerea de pietoni pe care s-a petrecut tragedia să fie mai bine iluminată. Printre ei s-a aflat şi fiica victimei.

Oamenii au aprins candele şi lumânări la locul accidentului mortal şi au traversat strada în şir întrerupând circulaţia. Sectorul drumului naţional, intens circulat, este considerat printer cele mai riscante din judeţul Hunedoara. În ultimul an, drumarii au montat separatoare de beton, pe o porţiune de circa 500 de metri. Nu a fost suficient, consideră localnicii, pentru a preîntâmpina accidentele grave.

Protestul va continua şi sâmbătă seara, când, spun localnicii, va fi adus un preot pentru a ţine o slujbă la trecerea de pietoni.

 

Tragedia care i-a revoltat pe localnici

Accidentul mortal s-a petrecut joi seara, pe Drumul Naţional 7, la Sântuhalm, în zona fabricii de biciclete. „Un bărbat în vârstă de 76 de ani a traversat DN7 pe trecerea de pietoni din zona DHS şi a fost lovit mortal de autoturismul condus de un tânăr de 29 de ani, din Cristur”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Victima a murit pe loc în urma impactului. Şoferul a declarat că nu l-a văzut pe vârstnic.

Va fi cercetat penal, pentru ucidere din culpă. În zonă au avut loc în ultimii ani mai multe accidente rutiere grave.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Al doilea mort în cel mai grav accident rutier de pe şoseaua Hunedoara - Deva: o femeie a decedat la spital

VIDEO Accident cumplit pe şoseaua Deva - Hunedoara. Un tânăr a murit după impactul frontal dintre două maşini

Accident mortal pe şoseaua Hunedoara - Deva: un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit după o întoarcere ilegală

citeste totul despre: