VIDEO Inconştienţă criminală. Ce a făcut şoferul unei autocisterne: „Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Youtube.com / adriangabor78.
Captură Youtube.com / adriangabor78.

Imagini tulburătoare au fost filmate pe şoseaua Deva – Brad, unde şoferul unei autocisterne a fost la un pas de a provoca un carnaj.

UPDATE: Şoferul a fost identificat de poliţişti. Este un tânăr de 30 de ani.

Cursa infernală făcută de şoferul unei autocisterne pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad a fost înregistrată de camera de bord, de către un alt şofer, Adrian Gabor, iar imaginile publicate de acesta pa pagina sa de Youtube au stârnit indignare.

În filmare se vede cum şoferul camionului se avântă în mai multe depăşiri riscante, în care pune în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic.

A depăşit o coloană de maşini peste linia continuă şi trecând chiar peste bordurile mediane care despart sensurile de mers.

Video: Adriangabor78/youtube.com.

„Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteţ înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76. A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Cum sunt „respectaţi” oaspeţii cetăţilor dacice. Şoseaua turistică se dezintegrează sub ochii şoferilor

Teii de pe un bulevard al municipiului vor dispărea. De ce au luat autorităţile decizia controversată

Şoseaua Hunedoara - Deva scoasă din beznă. Zeci de stâlpi de iluminat sunt montaţi pe cel mai riscant tronson

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite