VIDEO Incendiu puternic în municipiu. O vilă a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu puternic în Deva

Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă din municipiul Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a cuprins în noaptea de duminică spre luni, o casă din Deva. Pompierii au intervenit pentru stingerea lui cu trei autospeciale şi o ambulanţă B2 şi au reuşit limitarea incendiului şi stoparea propagării arderii la locuinţele din apropiere.

„Arderea a distrus acoperişul casei, cu o suprafaţă de aproximativ 140 mp, şi structura din lemn a acestuia. De asemenea, au ars obiecte de mobilier, textile, cherestea, electrocasnice. Din fericire, nimeni nu a fost intoxicat cu fum sau rănit în urma dezvoltării incendiului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

 

După finalizarea operaţiunilor de stingere pompierii au concluzionat că un coş de fum necurăţat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile a generat acest eveniment.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Incendiu violent la marginea Călanului. Norii de fum negru şi toxic s-au ridicat deasupra oraşului

Incendiu puternic lângă autostrada Deva - Orăştie. Flăcările s-au întins pe 15 hectare de teren

VIDEO Maşină în flăcări pe un bulevard aglomerat. Unii şoferii au stat nepăsători: „N-au vrut să îşi consume stingătoarele”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările