VIDEO Hunedoara de sărbători: peste 2.000 de oameni au asistat la momentul festiv al aprinderii luminilor de iarnă

VIDEO Hunedoara de sărbători: peste 2.000 de oameni au asistat la momentul festiv al aprinderii luminilor de iarnă

Hunedorenii au venit în număr mare la aprinderea luminilor de sărbători. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

Piaţeta din faţa Casei de Cultură a Hunedoarei a fost ocupată în această seară de circa 2.000 de hunedoreni, veniţi să asiste la momentul festiv al aprinderii luminiţelor de sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hunedoara a intrat simbolic în luna cadourilor, în această seară, când circa 2.000 de oameni au asistat la aprinderea luminiţelor de sărbători în centrul şi pe bulevardele municipiului. A fost un moment festiv, precedat şi urmat de recitaluri de colinde.

Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat printr-o numărătoare inversă, iar cei care au apăsat butonul prin care au fost aprinse luminile oraşului au fost doi adolescenţi, pe nume Andrei şi Andreea.

Centrul municipiului Hunedoara este luminat de sărbătoare în culorile albastru, galben şi roşu. Din cauza numărului mare al celor care au asistat la aprinderea luminiţelor, accesul maşinilor pe Bulevardul Corvin a fost oprit pe durata desfăşurării evenimentului.

Bulevardul Corvin va fi închis şi luni, de 1 Decembrie, în intervalul în care vor avea loc paradele de Ziua Naţională a României. Sărbătoarea este prilej pentru inaugurarea „Orăşelului lui Moş Crăciun”, amenajat în zona Stadionului Michael Klein.

Hunedoara: luminiţele de sărbători, aprinse în centrul oraşului


Vă recomandăm şi:

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită în Hunedoara cu parada militară şi focuri de artificii

De Ziua Naţională a României, programul evenimentelor publice organizate în Hunedoara cuprinde parade militare, concerte şi se va încheia cu deschiderea „Orăşelului lui Moş Crăciun”.

Ziua Naţională va fi celebrată pe străzile Devei cu parade şi concerte. Şi Târgul de Crăciun va fi deschis de 1 Decembrie

Ziua Naţională a României va fi celebrată în centrul istoric al Devei şi pe străzile municipiului, cu parade militare, concerte şi o festivitate care va marca deschiderea Târgului de Crăciun, din Piaţa Unirii.

FOTO VIDEO Deva feerică de sărbători: cum arată centrul istoric al oraşului, împodobit de iarnă

Luminile de sărbători au fost aprinse în Deva, iar atmosfera din centrul istoric al municipiului a devenit mai animată seara, în ciuda vremii de iarnă.

VIDEO Centrul istoric al Devei a devenit târg al sărbătorilor de iarnă

Centrul vechi al Devei a fost transformat într-un târg al sărbătorilor de iarnă. A fost împodobit cu instalaţii luminoase, iar vizitatorii sunt ademeniţi spre căsuţele unde sunt vândute produse tradiţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: