VIDEO Gesturi sfidătoare faţă de poliţişti la o razie în Hunedoara: „Nu vii tu din pădure să-mi ceri mie buletinul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razia poliţiştilor în Hunedoara.
Razia poliţiştilor în Hunedoara.

Un cuplu din Hunedoara a primit o amendă uriaşă după ce a fost oprit de poliţişti în trafic, în timpul unei razii. Oamenii s-au răzbunat pe forţele de ordine.

O razie a forţelor de ordine a avut loc într-un cartier al Hunedoarei, în care poliţiştii şi angajaţii Poliţiei Locale au verificat dacă localnicii respectă prevederile impuse de ordonanţele militare publicate în contextul Stării de urgenţă.

Un tânăr şi soţia sa, opriţi de un echipaj de Poliţie, au fost amendaţi fiecare cu câte 5.000 de lei, pentru faptul că nu şi-au justificat prezenţa pe stradă, neavând nici documentele solicitate, şi pentru nerespectarea ordonanţelor militare referitoare la restricţionarea circulaţiei.

La vederea poliţiştilor, cei doi au devenit recalcitranţi şi i-au acuzat pe aceştia că nu s-au legitimat şi că „le-au terorizat copilul” şi au refuzat să le prezinte actele de identitate.

„N-am buletinul la mine, n-am nicio dată să-ţi dau. Nu vii tu din partea aia, din pădure, să-mi ceri tu mie buletinul. Lasă că pentru asta îţi arat eu ţie. Te dau în judecată că mi-ai speriat şi mi-ai terorizat copilul. Cum să mă legitimez, dacă sunt pe trotuar şi aştept să se „debloace” drumul?”, le-a strigat bărbatul, în timp ce soţia sa a sunat la 112, pentru a reclama că au fost opriţi abuziv de poliţişti. Scena a fost filmată de şofer şi publicată pe o pagină de socializare.

În cele din urmă cei doi au fost aduşi la sediul Poliţiei municipale şi amendaţi. Joi, peste 100 de oameni au fost sancţionaţi de poliţişti, în judeţul Hunedoara, pentru nerespectarea ordonanţelor militare referitoare la restricţionarea circulaţiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Revoltă în Vulcan: zeci de oameni în stradă. Două persoane au ameninţat că se sinucid dacă nu primesc ajutoare

Scrisoarea de revoltă a medicilor de la Spitalul Deva: „Oamenii sunt obligaţi să muncească până la epuziare”

Rezultatele testelor Covid pentru medicii şi asistentele Spitalului Hunedoara sunt încurajatoare

Coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Deva a fost nominalizată ca focar de infecţie

Spitalul Judeţean şi-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite