VIDEO Fotografiile realizate de Ana Iancu şi Daniel Bocşe sunt prezentate într-o expoziţie inedită la Hunedoara

VIDEO Fotografiile realizate de Ana Iancu şi Daniel Bocşe sunt prezentate într-o expoziţie inedită la Hunedoara

Expoziţie de fotografie în Hunedoara. Imaginile sunt realizate de Daniel Bocşe şi Ana Iancu.

Galeria de Artă din Hunedoara a găzduit astăzi vernisajul expoziţiei de fotografii realizată de Daniel Ştefan Bocşe şi Ana Iancu. Iubitorii de fotografie sunt invitaţi să vadă o serie de imagini inedite realizate de cei doi artişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de fotografii înrămate pe panouri luminoase, menite să ofere senzaţii profunde privitorilor, pot fi văzute în aceste zile la Galeria de Artă din Hunedoara. Imaginile au fost realizate şi prelucrate de Daniel Ştefan Bocşe şi Ana Iancu şi fac parte din expoziţia denumită A Spectrum.

„Ea propune, ca demers artistic, prezentarea realului, a unor adevăruri personale în ansamblu şi totodată percepute în aspecte ce pot fi percepute prin simţuri şi ipostaze ce ne trimit în afara realităţii. Expoziţia este un scenariu imagistic cu personaje, obiecte, detalii cotidiene, umbre, lumini, reflexii monocrome ori multicolore”, spune Ana Iancu, despre expoziţia al cărei vernisaj a avut loc astăzi.

Proiectul a avut parte de o prezentare inedită. Luminile din Galeria de Artă au fost stinse, iar în acelaşi timp panourile pe care au fost aşezate fotografiile au fost luminate, într-o atmosferă completată de muzica ambientală.

„Imaginile sunt grăitoare, iar scopul expoziţiei este ca fiecare să îşi pună întrebări despre ceea ce vede. Fotografiile nu au o reţetă despre cum ar trebui să le vedem sau să le înţelegem”, a mai declarat Ana Iancu.


Vă recomandăm şi:

Descoperirea din incinta Sarmizegetusei va fi expusă, după doi ani. Matriţa bijutierului dacilor e unică

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva pregăteşte cea mai importantă expoziţie din acest an, în care va fi prezentată matriţa antică descoperită în urmă cu aproape doi ani, după Sânziene, în situl Sarmizegetusa Regia. Cercetătorii consideră că obiectul unic ar fi aparţinut unui bijutier care a trăit în urmă cu două milenii.

Expoziţie de fotografii dedicată Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina

Una dintre cele mai frumoase zone ale Hunedoarei, Parcul Natural Grădiştea Muncelului – Cioclovina, este prezentată publicului într-o expoziţie de fotografii, care a fost inaugurată la Galeriile de Artă Forma din Deva.

VIDEO Patru rechini sunt vedetele unei expoziţii organizate în premieră în Deva

Prima expoziţie de rechini organizată în Deva va putea fi vizitată, timp de o săptămână. Hunedorenii sunt invitaţi să admire animalele într-un acvariu gigant, adus în parcarea unui hotel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările