VIDEO Declaraţia bizară a ministrului Lucian Şova pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva: „Am venit să vă spun că sunt mândru că sunt băcăuan“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Şova. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Lucian Şova. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Ministrul Lucian Şova a inspectat şantierul viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva, iar drumarii i-au venit în ajutor, pentru a fi mai bine văzut de muncitori.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a vizitat joi, şantierul autostrăzii Lugoj – Deva. Aflat în inspecţie pe Lotul IV al viitoarei autostrăzi, ministrul a vrut să le transmită un mesaj celor aproximativ 200 de muncitori aflaţi pe şantier. Oamenii au fost chemaţi pe podul aflat în construcţie din zona nodului rutier Şoimuş, la o întâlnire cu Lucian Şova. Pentru a fi văzut mai bine de mulţime, ministrului i-au fost aduşi patru europaleţi. S-a urcat pe soclul improvizat şi le-a spus muncitorilor că este mândru ei.

„Am venit să vă spun că sunt alături de voi, că sunt mândru că sunt băcăuan şi cei mai mulţi dintre voi sunteţi băcăuani, că vă rog să faceţi toate eforturile care omeneşte este posibil să le faceţi astfel încât înainte de căderea zăpeii toată România să se bucure de munca voastră. Eu am deplină încredere că împreună cu inginerii voştri ştiţi ce aveţi de făcut şi veţi arăta că, practic, se pot face lucrări grele, importante şi la timp în România. Eu sunt Lucian Şova, ministrul Transporturilor, sunt mândru că sunt băcăuan, sunt mândru că sunteţi băcăuani. Eu sunt Lucian Şova care ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu. Vă aştept la primăvară să deschideţi centura Bacăului ţi să o închidem cât mai repede”, a declarat Lucian Şova.

Autostrada Lugoj – Deva a intrat în şantier de la începutul anului 2014, iar Loturile III şi IV care traversează judeţul Hunedoara până la limita cu judeţul Timiş, pe un traseu de peste 40 de kilometri, ar putea fi realizate până în vara anului viitor.

lucian sova

Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada imposibilă: 21 de kilometri sunt în şantier de patru ani, iar drumarii riscă rezilierea contractului

Încă un an aproape sterp pentru Autostrada Vestului: 15 kilometri deschişi din cei 70 promişi. Cum au avansat lucrările în 2017

VIDEO Marea provocare pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: excavarea versantului imens de pe malul Mureşului

Soarta incertă a Autostrăzii Lugoj - Deva. Problemele grave între constructorii spanioli şi CNAIR nu au fost rezolvate

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite