VIDEO Cristi, bă Cristi! Filmuleţul viral şi parodiile lui, care fac furori pe Internet

VIDEO Cristi, bă Cristi! Filmuleţul viral şi parodiile lui, care fac furori pe Internet

Filmuleţula făcut furori pe Internet.

Un filmuleţ care înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine şi străgă îndelung după ajutor, "Cristi, bă, Cristi", face de câteva zile furori pe Internet şi a dat naştere mai multor parodii. Oamenii se întrec pe paginile de socializare în a găsi explicaţii dintre cele mai hazlii pentru scenele înregistrate cu un telefon mobil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un filmuleţ de mai puţin de două minute, care înfăţişează un câine în timp ce îşi înfige colţii de cizmele unui bărbat, face furori pe Internet.

Numai în ultimele zile, videoclipul publicat pe Youtube, cu titlul „Cristi, bă Cristi”, a strâns sute de mii de accesări şi numeroase comentarii.

În imaginile înregistrate cu un telefon mobil este prezentat un bărbat neîngrijit şi murdar, într-o curte, strigând proprietarul câinelui care s-a repezit la el. Un alt bărbat este auzit sfătuind victima să lovească animalul, pentru a scăpa de colţii acestuia.

O serie de parodii au apărut pe seama filmuleţului şi a personajului pitoresc din centrul acţiunii.


Vă recomandăm şi:

Fata din Densuş care a uimit o mulţime de bărbaţi: s-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne pentru mama ei

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Căruţaşul care a stârnit hohote de râs în benzinărie: a parcat atelajul tras de cal în dreptul pompei şi a alimentat

Un căruţaş i-a lăsat fără cuvinte pe clienţii unei benzinării din municipiul Deva după ce şi-a parcat atelajul în dreptul unei pompe pentru a alimenta. Şoferii au rămas uimiţi de prezenţa căruţei şi a calului în staţia de carburanţi, iar unii dintre ei au coborât din maşini pentru a-l fotografia.

Mesajul trist al fetei care a câştigat „Dansez pentru tine“, după ce a părăsit România: „Sunt dezamăgită de ţara mea“

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat în urmă cu cinci ani marele premiu la "Dansez pentru tine", susţine că România a devenit doar locul familiei sale, în care îşi doreşte să îşi petreacă unele vacanţe. Fata care a uimit România are o poveste de viaţă dramatică.

FOTO Măcelul pădurii din Parcul Dendrologic Simeria. Sute de copaci sunt tăiaţi în rezervaţia naturală protejată

Sute de copaci au fost marcaţi pentru a fi tăiaţi din Parcul Dendrologic Simeria, una dintre cele mai importante rezervaţii naturale din România. Defrişările masive, începute recent, i-au revoltat pe localnici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: