VIDEO Cea mai spectaculoasă arteziană din judeţ intră în funcţiune. Au fost făcute ultimele probe tehnice

Fântâna arteziană muzicală din Piaţa Victoriei

Cea mai spectaculoasă fântână arteziană din municipiul Deva a fost testată la sfârşit de săptămână, pentru a fi pusă din nou în funcţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei, din Deva, va fi repusă în funcţiune săptămâna viitoare.
Localnicii şi turiştii care vor petrece serile în centrul oraşului se vor putea bucura, din nou, de spectacolul impresionant de sunet, jocuri de apă şi lumini, informează Primăria Deva.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, toate cele şase fântâni arteziene din municipiu se află, în aceste zile, în pregătiri tehnice, după perioada de conservare din timpul iernii şi vor fi repuse în funcţiune.

De săptămâna viitoare, fântâna muzicală din Piaţa Victoriei va funcţiona zilnic, între orele 11:00-21:00, cu excepţia perioadelor cu precipitaţii, iar programul muzical se va desfăşura între orele 20:00 - 20:45, anunţă primăria.

 

Construită din fonduri europene, fântâna muzicală din centrul Devei se întinde pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi a fost inaugurată oficial în anul 2012. Peste 2,5 milioane de euro au fost investiţi în modernizarea Pieţei Victoria din Deva, care a inclus construirea fântânii arteziene muzicale, devenită una dintre atracţiile principale ale oraşului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Controversele artezienei de un milion de euro din centrul municipiului. Lucrările au ajuns aproape de final

VIDEO Centrul municipiului îşi schimbă înfăţişarea. Cum arată primele suprafeţe de pavaj turnate pe noua pietonală

A treia arteziană a noului centru pietonal din municipiu intră în şantier. Se închide circulaţia în faţa Casei de cultură

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: