VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 3 înainte de recepţia celor 43 de kilometri. Au loc ultimele retuşuri la Holdea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 21 de kilometri ai Lotului 3 din Autostrada Lugoj – Deva vor fi daţi în folosinţă la mijlocul lunii august, odată cu tronsonul de 22 de kilometri al Lotului 4.

Deşi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţa în urmă cu o săptămână că Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva urma să fie finalizat până la 31 iulie, iar inaugurarea sa va avea loc în jurul datei de 15 august, împreună cu Lotul 4 al autostrăzii, vineri, 2 august, muncitorii încă erau pe şantier.

GALERE FOTO

La nodul rutier de la Holdea muncitorii lucrau la trasarea marcajelor rutiere pe breteaua de legătură cu şoseaua Deva - Lugoj, la reţeaua de apă pluvială şi pe versant. Potrivit constructorilor, la sfârşitul săptămâni viitoare va fi solicitată recepţia lucrărilor, astfel încât la mijlocul lunii august, Lotul 3 şi Lotul 4 ale autostrăzii din vestul ţării să poată fi inaugurate împreună.

Lucrările la Lotul 3, de 21 de kilometri, între Ilia şi Holdea şi la Lotul 4, de 22 de kilometri, între Deva şi Ilia, au demarat la începutul anului 2014. După inaugurarea celor 43 de kilometri, vor mai rămâne de executat ma puţin de 10 kilometri de autostradă, între Holdea şi Margina. Autostrada Lugoj – Deva va avea o lungime de 100 de kilometri.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

VIDEO Premieră pe Autostrada Lugoj - Deva, la cinci ani de la startul lucrărilor. Ce se întâmplă pe Dealul Liliecilor şi cât a mai rămas de construit din autostradă 

Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4 înainte de recepţie: „Este exclus ca autostrada să nu fie deschisă până de Sfânta Maria”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite