VIDEO Autostrada Lugoj - Deva: Dealul liliecilor rămâne în şantier până în luna august. Ce restricţii au fost impuse

Şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva, Dealul liliecilor

De la 1 martie, până în luna august, au fost impuse restricţii de circulaţie pe un sector al Drumului Naţional 76, învecinat şantierului Autostrăzii Lugoj – Deva, din cauza lucrărilor la autostradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de cinci luni, de la 1 martie 2019, până în 7 august 2019, traficul rutier pe Drumul Naţional 76 va fi restricţionat în zona „Dealului liliecilor”, pe o porţiune de doi kilometri, din cauza lucrărilor efectuate pe şantierul viitoarei autostrăzi A1 Lugoj – Deva. Şoseaua trece pe malul râului Mureş, la poalele dealului unde este construită autostrada.

„În perioada 01.03.2019 – 07.08.2019 se instituie restricţii de circulaţie pe DN 76 între km 2+910 – km 4+240, tronson pe care circulaţia se va desfăşura alternativ, dirijat cu piloţi de circulaţie sau cu semafoare, pe maxim ½ din cale. Restricţia de curculaţie o fost solicitată de Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL în vederea executării unor lucrări la Autostrada Lugoj – Deva, Lot 4”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Restricţiile impuse de drumari arată că termenul de finalizare al tronsonului de 22 de kilometri de autostradă, între Deva (Şoimuş) şi Ilia ar putea fi întârziat.

Construcţia Loturilor 3 şi 4 ale viitoarei autostrăzi din vestul ţării a demarat la începutul anului 2014, iar lucrările aveau termen de finalizare în vara anului 2016. Potrivit estimărilor antreprenorilor. Finalizarea lucrărilor la cele două tronsoane de autostradă din vestul ţării, care însumează 43 de kilometri, este aşteptată pentru vara acestui an, potrivit celor mai recente estimări ale drumarilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada cu cele mai lungi tuneluri din România a rămas în impas. De ce întârzie startul lucrărilor pe „coridorul verde”

VIDEO Cum este „zidit” Dealul Liliecilor pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor: „Este prima lucrare de asemenea anvergură”

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: