VIDEO Cum arată lista melodiilor noii arteziene de un milion de euro. Shakira şi Piraţii din Caraibe sunt printre favoriţi

Arteziana din centrul Hunedoarei în şantier

Zece boxe vor fi amplasate în jurul noii fântâni arteziene muzicale din Hunedoara, iar oamenii care ajung în zonă vor fi întâmpinaţi cu muzica Shakirei şi a lui Andre Rieu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările la arteziana muzicală de un milion de euro din centrul municipiului Hunedoara se apropie de final.

Au loc finisajele construcţiei din piatră de Vraţa (Bulgaria) şi montarea instalaţiilor de apă, iar până la sfârşitul lunii aprilie, potrivit conducerii Primăriei Hunedoara, investiţia va fi realizată, urmând ca în luma mai să fie inaugurat centrul pietonal cu cele trei fântâni arteziene (două fiind de mici dimensiuni). Jocurile de lumini şi apă ale artezienei  din faţa Casei de Cultură vor fi acompaniate de muzică modernă.

La cele zece boxe care vor fi montate în noua piaţă Regele Ferdinand se vor auzi Shakira (cu melodia „Waka, Waka”), temele muzicale din filmele „Titanic” şi „Piraţii din Caraibe” şi Andre Rieu. Lista propunerilor muzicale pentru arteziana din centrul Hunedoarei nu este încă definitivată, susţine primarul Dan Bobouţanu.

 

Lucrările la centrul pietonal din Hunedoara au început din luna august 2018. Investiţia totală depăşeşte nouă milioane de lei, cea mai mare parte a fondurilor fiind alocată din bugetul local al municipiului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Premieră în municipiu. Ce nume va purta piaţa unde va fi inaugurată arteziana muzicală de un milion de euro

Când vor fi finalizate artezienele de peste un milion de euro şi noul centru pietonal. Datele tehnice ale investiţiilor

VIDEO A început plantarea arborilor pe noul centru pietonal. Specii exotice vor înconjura fântâna de un milion de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: