VIDEO: Cum ajung cocalarii de Hunedoara vedete pe Internet: aruncă banii „fără număr”

VIDEO: Cum ajung cocalarii de Hunedoara vedete pe Internet: aruncă banii „fără număr”

Cocalari de la Hunedoara. D.G.

Un filmuleţ postat recent pe Internet, sub titlul „Conte de la Hunedoara”, imaginează perfect reţeta succesului pentru tinerii care îşi doresc cu orice preţ să iasă în evidenţă, chiar dacă felul lor de a se prezenta lumii le dă eticheta de „cocalari”. Dedicaţia „fără număr, fără număr”, este marca eroilor hunedoreni din clip.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

FOTO: Distracţie de „generaţia messenger”: şedinţe foto după moda piţipoancelor sau pe mormintele din Hunedoara

Cocalarii şi piţipoancele „made în Hunedoara” îşi dau întâlnire pe paginile de socializare

FOTO  Misterul unei morţi neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Tupeu de piţipoancă: a "zburat" cu 164 de km/h pe lângă maşina Poliţiei

O maşină de lux şi un cazino de cartier sunt piesele de decor care cu greu ar fi putut lipsi din recuzita filmuleţului postat pe youtube, sub titlul „Conte de la Hunedoara”, în care vizitatorii paginii de Internet sunt invitaţi să vizioneze o scenă reală din viaţa unui cocalar de Hunedoara.

Acţiunea videoclipului se petrece într-o zonă mai săracă a oraşuului, iar protagoniştii sunt un tânăr dotat cu un teanc de bani şi amicul lui aflat la volanul automobilului de lux.


Scene de viaţă
Bărbatul ieşit din cazinoul de cartier aruncă „fără număr, fără număr”, după cum se exprimă, bacnotele de 50 de lei şi 10 lei în maşina cântăreţului de manele, în timp ce acesta doineşte, arătându-şi în acelaşi timp, braţele groase, lucrate la o sală de forţă.

„Să trăiască Popa şi toţi fraţii lui, care întotdeauna când vine la Hunedoara aruncă bani fără număr, se ştie”, sună dedicaţia lăutarului de ocazie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările