VIDEO Accident mortal în Deva: Un om de afaceri şi o hunedoreancă au murit pe loc în maşina lovită de un cap de pod

VIDEO Accident mortal în Deva: Un om de afaceri şi o hunedoreancă au murit pe loc în maşina lovită de un cap de pod

Accident mortal la intrarea în Deva.FOTO ADEVĂRUL. D. Guţă

Viteza excesivă a dus la moartea a doi hunedoreni. Accidentul rutier s-a petrecut la intrare în municipiul Deva, dinspre Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iosif Olteanu (65 de ani), om de afaceri din zona Brad, şi o tânără de 33 de ani au decedat în această după amiază, pe loc, în urma impactului autoturismului Audi în care se aflau, cu un cap de pod.

Echipajele Descarcerării au scos din maşina distrusă trupurile celor doi hunedoreni. Potrivit paramedicilor, decesul celor două victime a survenit aproape instantaneu momentului impactului.

"Pompierii salvatori au constatat că într-un autoturism de lux, care s-a izbit de zidul de susţinere al pasarelei pe care se desfăşoară traficul spre ieşirea din Deva, se aflau două victime încarcerate, un bărbat şi o femeie. În plus, în zona blocului motor al autoturismului, se dezvoltase şi un incendiu. Concomitent cu procedurile de descarcerare s-au desfăşurat acţiunile de izolare şi stingere a incendiului.      Medicul echipajului de la Ambulanţa Deva a evaluat victimele şi a concluzionat că nu se impune demararea protocolului de resuscitare, întrucât acestea erau decedate", a informat căpitanul Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

Comisarul şef Dan Micu a declarat că poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul şi nu se exclude varianta ca bărbatul să fi suferit un atac de cord. Acelaşi lucru îl l-au martorii de la faţa locului, doctori, pentru că şoferul a intrat în plin în zid, fără a frâna.

Potrivit apropiaţilor victimei, hunedoreanul Iosif Olteanu deţinea o fabrică de produs mobilier şi mai multe imobile. În accident şi-a pierdut viaţa şi Diana Pavel, o prietenă a bărbatului.

  Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă

Imagini din aceeasi galerie
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă.
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă ..
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă...
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă.. ..
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă. . .
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă . . .
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă.. 
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă1
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă 1
 • Accident groaznic la intrarea in Deva. FOTO: D. Guţă . .
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările