VIDEO Şoferul unui camion, la un pas de tragedie după o manevră sfidătoare. A produs haos pe DN 7

Şoferul unui camion la un pas de tragedie după o manevră inconştientă

Un şofer de camion a fost la un pas să provoace un accident grav pe DN 7. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul unui camion a fost la un pas să producă o tragedie, după ce a tăiat calea maşinilor care crculau pe Drumul Naţional 7. Incidentul s-a petrecut la Săuleşti şi a fost înregistrat de camera de bord a altui şofer. În imagini se vede cum camionul intră de pe un drum secundar pe şoseaua naţională, fără să se asgure, iar un alt şofer virează brusc la dreapta pentru a evita impactul şi iese în decor.  

În urma difuzării, în cursul zilei de ieri, în spaţiul public a unor imagini surprinse de camera video a unui autoturism aflat în trafic, poliţiştii Biroului Rutier Simeria s-au sesizat din oficiu si au identificat, în urma efectuării de verificări, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a pus în pericol circulaţia rutieră pe DN7, între Simeria şi Deva, în zona barierei de la Săuleşti, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Sursa: Info Trafic Hd. Facebook

„Bărbatul, care conducea un autocamion pe un drum secundar, a pătruns în DN7 fără a acorda prioritate autoturismului condus pe drumul prioritar de un bărbat de 30 de ani, din Orăştie. Prezenţa de spirit a acestuia din urma, care a efectuat o manevră de evitare a coliziunii, a fost în măsură să îl ajute în a nu fi implicat într-un eveniment rutier. Incidentul, prin urmare, nu a avut urmări de natura unor pagube materiale ori a producerii de victime, însă poliţiştii, în urma administrării probelor video şi a audierii martorilor, urmează a lua măsurile prevăzute de lege faţă de şoferul vinovat (acesta va fi sancţionat contravenţional, îi va fi suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 30 de zile şi ii va fi ridicat certificatul de înmatriculare al camionului, pentru nereguli tehnice la sistemul de iluminare)”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident pe şoseaua Hunedoara - Deva, produs de un şofer care a adormit la volan

Accident mortal pe şoseaua Petroşani - Haţeg, produs de un şofer care a derapat din cauza vitezei

Atenţie, şoferi de pe Autostrada A1: pericole neaşteptate pândesc la tot pasul. CNAIR pusă la plată după accidentul cu un urs

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: