VIDEO Şofer de camion - pericol public pe şosea. Este căutat de autorităţi după ce a devastat o staţie de autobuz şi a fugit

Şofer de camion, pericol public. A devastat o staţie de autobuz

Şoferul unei camionete este căutat de autorităţi, după ce a devastat o staţie de autobuz de la intrarea în Şoimuş şi şi-a continuat drumul, fără să mai privească în urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat aflat la volanul unei camionete a fost surprins în imaginile înregistrate de camerele video stradale cum a distrus o staţie de autobuz şi apoi a plecat de la faţa locului, întorcându-se din drum printr-un loc interzis.

„Acest şofer a distrus staţia de autobuz şi a fugit. A încălcat toate regulile de circulaţie posibile. Dacă cineva cunoaşte maşina sau a văzut numărul de înmatriculare sa ne anunţe la numarul 0254.237350. Ne întrebăm dacă stătea cineva în staţia de autobuz ce se întampla?”, a informat Primăria Şoimuş, prezentând imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

 

Primarul Mihai Irimie a declarat că a depus o plângere la Poliţie, pentru identificarea şoferului şi tragerea acestuia la răspundere.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Mărturia tulburătoare a mamei care şi-a văzut fiica de 7 ani ucisă de tren. Ce i-a spus fetiţa înainte de tragedie

Accident rutier mortal pe şoseaua Haţeg - Petroşani. Un şofer a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă

Accident mortal cu motocicleta în cariera de piatră de la Crăciuneşti: un bărbat s-a prăbuşit într-o râpă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: