VIDEO S-au înghesuit la fasole cu cârnaţi. Coadă la cele 2.000 de porţii, cu vin fiert, oferite de Ziua Naţională a României

Înghesuială la porţiile cu fasole şi cârnaţi

Peste 2.000 de porţii de fasole cu cârnaţi au fost împărţite hunedorenilor care au participat la evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcul Tineretului din Hunedoara a fost loc de petrecere pentru localnici, de Ziua Naţională a României.

După ce au asistat la parada militară din Centrul Civic al municipiului, oamenii s-au îndreptat în număr mare spre locul din parc unde urmau să înceapă spectacolele de muzică folclorică şi spre filigoria unde au fost pregătite peste 2.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, precum şi pahare de vin fiert.

O coadă imensă s-a format în jurul foişorului, la porţiile de mâncare oferite gratuit hunedorenilor. Unii dintre participanţi nu au avut răbdare şi s-au îmbrâncit pentru a ajunge mai repede în zona de servire. Până la urmă, toţi cei care au aşteptat la coadă au primit porţiile de fasole cu cârnaţi.

 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul emoţionant al baciului de 101 ani pentru români: „Mă rog să văd odată înţelegere între noi, ca acum 100 de ani”

VIDEO Mii de oameni au venit la parada militară din municipiu. A fost cel mai urmărit eveniment al Zilei Naţionale

Un drapel uriaş flutură pe cel mai înalt catarg. A fost arborat în locul istoric din Valea Jiului unde românii au luptat eroic

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările