Viceprimarul Hunedoarei trimis în judecată pentru că și-a finanțat nevasta și soacra din bani publici

Viceprimarul Hunedoarei trimis în judecată pentru că și-a finanțat nevasta și soacra din bani publici

Viceprimarul Dan Robert este acuzat de abuz în serviciu

Dan Robert, viceprimarul municipiului Hunedoara a fost trimis în judecată de către procurorii DNA fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice. Procurorii au finalizat ancheta și au trimis dosarul judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit rechizitoriului, întocmit de procuroii DNA Alba Iulia, viceprimarul Dan Robert a produs un prejudiciu de un miliard de lei vechi. Mai exact, în perioada august 2008-iunie 2011, Dan Robert s-a folosit de funcția de viceprimar și a dipus efectuarea de plăți către S.C Motel Boș și S.C Edar Comdivers, societăți deținute de soția și soacra acestuia. “Ca urmare a efectuării, în mod nelegal, de plăți către cele două firme a fost cauzată o pagubă de 108, 351 lei, bugetului primăriei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
De asemnea, pentru a recupera paguba, procurorii au dispus sechestru asigurator pe un imobil aparținând viceprimarului Dan Robert.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările