Viceprimar acuzat de vânătoare ilegală. A fost prins de jandarmi în pădure, alături de alţi şase localnici

Viceprimar acuzat de vânătoare ilegală. A fost prins de jandarmi în pădure, alături de alţi şase localnici

FOTO: IJJ Hunedoara.

Un viceprimar şi apropiaţii lui sunt acuzaţi de tentativă de braconaj. Au plecat la vânătoare, susţin jandarmii montani care i-au depistat, fără a avea autorizaţiile necesare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii montani au depistat pe drumul forestier Galbena din apropiere de Peştera Bolii, două maşini de teren în care se aflau şapte oameni cu doi câini şi arme de vânătoare.

„Persoanele nu au putut prezenta documentele legale, respectiv autorizaţie de vânătoare, permis de vânătoare, permis de armă, iar jandarmii au întocmit şi predat organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor documentele de sesizare pentru tentativă de braconaj conform Legii 407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic”, a informat Simona Fodoca, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara.

Printre cei vizaţi de acţiunea jandarmilor s-a aflat şi Ionel Burlec, viceprimarul comunei Băniţa. Acesta a susţinut că vânătorii se aflau în recunoaştere, că exista o autorizaţie de vânătoare pentru acea zi, dar mai trebuiau completate unele documete înainte de a începe vânătoarea de vulpi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Vânătoare de mistreţ sfârşită tragic. Un bărbat a fost împuşcat în stomac de colegul său şi se află în stare gravă

Cel mai vechi vânător de comori dacice a fost condamnat. A fost dat de gol după ce a ascuns aurul într-o vizuină de vulpe

Femeia care s-a pozat lângă capra neagră ucisă la poalele Retezatului a stârnit furia românilor: „Cum să fii fericită lângă o frumuseţe a naturii omorâtă?”

Vitrina cu trofee a unor suspecţi de braconaj a fost confiscată de poliţişti. Zeci de animale au fost vânate ilegal


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: