Veşti proaste pentru „monstrul din parc”. Ce s-a întâmplat cu dosarul bătăuşului de copii din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cobzaru.
Alexandru Cobzaru.

Aflat în arest preventiv de aproape o lună, Alexandru Cobzaru, supranumit şi „monstrul din parc”, a primit veşti proaste din partea anchetatorilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul penal în care este cercetat Alexandru Cobzaru (29 de ani), tânărul din Hunedoara filmat în timp ce a trântit în cap un copil, într-un loc de joacă din municipiu.

Iniţial, Cobzaru a fost pus sub învinuire pentru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a fost schimbată încadrarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor, a confirmat, pentru adevarul.ro, procurorul Petru Şooş, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Scene de violenţă extremă, filmate

Duminică, 7 februarie, un copil de 13 ani, trântit în cap de Alexandru Cobzaru, într-un loc de joacă din Hunedoara, a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Tânărul care a comis agresiunea a fost reţinut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe.

Scenele agresiunii au fost filmate cu un telefon mobil, iar clipul video de câteva zeci de secunde au stârnit un val de furie pe reţelele sociale. În imagini se vede cum Alexandru Cobzaru l-a atacat cu sălbăticie şi fără a avea vreo ezitare,  pe copilul în vârstă de 13 ani, care se afla într-un loc de joacă amenajat într-un cartier din municipiu. Imaginile îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f... morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său şi l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbuşit cu zgomot, lovindu-se cu capul şi cu spatele de tartan, iar după ce a mişcat de câteva ori din mâini şi a gemut, a rămas neclintit, leşinând din cauza şocului. Bătăuşul şi-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconştienţă şi s-a îndreptat spre propriul fiu, în vârstă de şapte ani, aflat în acelaşi loc de joacă. L-a îmbrâncit şi pe acesta şi l-a înjurat, plecând apoi liniştit spre casă.

Mii de oameni au cerut pedepsirea bătăuşului din Hunedoara. La scurt timp autorul violenţelor a fost arestat. El a recunoscut fapta şi a susţinut că nu şi-a putut controla furia, aflând că minorii s-au certat. Alexandru Cobzaru se află în prezent în arest preventiv. Copilul rănit a fost externat, între timp, din spital.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Infernul copiilor abandonaţi, descoperit de americani în era post-Ceauşescu: „E un lagăr al morţii” VIDEO

Secretul sumbru al regimului Ceauşescu. Ce practică barbară a cauzat epidemii de HIV la bebeluşi

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite