Vânzătoare ambulante căutate de Poliţie după ce au prădat o femeie: au intrat în casa ei şi i-au luat tablourile

Vânzătoare ambulante căutate de Poliţie după ce au prădat o femeie: au intrat în casa ei şi i-au luat tablourile

FOTO: ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

O femeie de 84 de ani a reclamat Poliţiei că a fost prădată de două vânzătoare ambulante care i-au bătut la uşă. Victimei i-au fost luate tablourile agăţate pe un perete.

Poliţiştii caută două vânzătoare ambulante acuzate că au furat tablourile din locuinţa unei femei în vârstă de 84 de ani.

Victima, din municipiul Vulcan, a reclamat că la uşa ei s-au prezentat cele două femei care vindeau diferite produse. După ce le-a invitat în casă, acestea i-au oferit spre vânzare două pilote şi patru perne, la un preţ de 2.000 de lei.

Bătrâna le-a dat 1.050 lei, precizând că nu mai are alţi  bani în casă, însă  cele două necunoscute, fiind nemulţumite de preţ, i-au luat de pe holul apartamentului două tablouri.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt şi au demarat activităţi investigative în vederea identificării celor două femei”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tânăra dispărută din 2017 după ce şi-a lăsat fiica în grija străbunicii. „În trecut a mai fost plecată, fiind găsită în parcări”

Veste proastă pentru şoferii vitezomani: poliţiştii s-au dotat cu „radare - pistol” şi anunţă mai multe controale în trafic

Cine este Nicolae Popa, poliţistul anului 2017. Comorile dacice recuperate i-au adus un nou titlu de excelenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: