Vânătoare nocturnă la Dobra. Cum au încercat să scape nepedepsiţi suspecţii de braconaj

Vânătoare nocturnă la Dobra. Cum au încercat să scape nepedepsiţi suspecţii de braconaj

FOTO: IPJ Hunedoara.

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru braconaj, după ce au fost prinşi noaptea la vânătoare. Au încercat să scape nepedepsiţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru braconaj, după ce au fost prinşi noaptea la vânătoare. La vederea poliţiştilor, unul dintre ei a aruncat arma şi lanterna.

În noaptea de luni spre marţi, 7 iulie, poliţiştii Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase Hunedoara, însoţiţi de poliţiştii din Ilia şi de angajaţi ai Ocolului Silvic Dobra au depistat pe Drumul Judeţean 707 A Tisa – Lasău un autoturism din care se observau lumini puternice provenite de la un dispozitiv de iluminare tip proiector. Maşina a fost oprită, iar în interiorul ei se aflau doi bărbaţi, dintre care unul avea permis de vânătoare. De asemenea, în maşină a mai fost găsit un dispozitiv de iluminare.

„Aruncată la aproximativ cinci metri în aproprierea autoturismului, a fost identificată în vegetaţie o armă de vânătoare cu glonţ de tip carabină semi – automată, care avea montat un dispozitiv de ochire tip lunetă, precum şi un alt dispozitiv de iluminare magnetic, tip lanternă, iar în magazia armei se aflau 6 cartuşe cu glonţ. Având in vedere cele constatate, au loc cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO „Palatele” cetăţii dacice Costeşti, în şantier. Lucrări de conservare la cele două vestigii antice

Cine sunt foştii poliţişti intraţi în politică după pensionare. Explicaţia lui Traian Berbeceanu

Enigmele vestigiilor antice dispărute din Sarmizegetusa Regia: baia romană şi turnul circular

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: