Vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Hunedoara. Se deschid trei noi centre de vaccinare

Vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Hunedoara. Se deschid trei noi centre de vaccinare

Centrul de vaccinare din Petrila. FOTO: DSP Hunedoara

Vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Hunedoara: de luni se deschid trei noi centre de vaccinare în oraşele hunedorene.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la 1 martie, noile centre de vaccinare împotriva Covid 19 de la Lupeni, Haţeg şi Petrila îşi încep activitatea. Ele vor funcţiona: în Lupeni - la Palatul Cultural Minerul, în Haţeg - în sala de sport comunitară şi în Petrila – la Casa de Cultură a oraşului.

„Fiecare centru de vaccinare va avea alocat un flux de vaccinare cu 60 de persoane pe zi, urmând să fie livrat vaccinul Pfizer-BioNTech. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi”, a informat Direcţia de sănătate Publică Hunedoara.

În prezent, în judeţul Hunedoara sunt funcţionale centre de vaccinare împotriva Covid 19 la Hunedoara, Deva, Petroşani, Brad, Orăştie şi Călan, destinate persoanelor incluse în etapa a doua de vaccinare. De miercuri, au fost deschise două centre noi de vaccinare în judeţul Hunedoara, destinate cadrelor didactice. Centrele de vaccinare au fost organizate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi al Universităţii Petroşani, a informat Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.

Vineri, Primăria Hunedoara a anunţat că a schimbat sediul centrului de vaccinare din municipiu, amenajat iniţial la Sala de Sport a Liceului de Informatică „Traian Lalescu”, pentru a putea fi utilizată sala de sport de elevi. De luni, cei programaţi la vaccinare vor trebui să vină la clădirea „Casei Pensionarilor”, aflată pe Bd. Corvin, nr. 9 Bis.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Vaccinarea cadrelor didactice împotriva COVID-19 a început în judeţ. Câţi dascăli s-au programat

Vaccinare împotriva COVID 19 derulată în premieră în judeţul Hunedoara, cu medici voluntari

Vaccinare împotriva COVID-19 în judeţul Hunedoara. Au fost deschise alte trei centre

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările