Un tricolor de patru etaje a fost arborat la balconul unei familii din Valea Jiului, de Ziua României

Un tricolor de patru etaje a fost arborat la balconul unei familii din Valea Jiului, de Ziua României

Marius Darabana şi tricolorul său.

Marius Darabana, un miner din Lonea, a arborat cu ocazia Zilei Naţionale a României, un tricolor cu dimensiuni impresionante. Numai stema ţării are peste doi metri şi jumătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai mare drapel al României arborat la balcon poate fi văzut în blocul din Lonea în care locuieşte familia minerului Marius Darabana.

Tricolorul acoperă patru etaje ale clădirii, iar stema sa măsoară doi metri şi jumătate înălţime şi 1,40 metri lăţime.

Marius Darabana a comandat drapelul de la o firmă din Sibiu şi a plătit 2.000 de lei pentru el. Minerul, care mai are o săptămână până la pensie,s-a declarat mândru de gestul său.

 


Vă recomandăm să citiţi şi:

Staţiunea Straja are un nou telescaun. Investiţia va fi inaugurată de Ziua Naţională a României

Un nou telescaun a fost amenajat în staţiunea Straja din Valea Jiului. Instalaţia de schi, cu o lungime de un kilometru, va fi inaugurată în 1 Decembrie.

Uricani, oraşul-muzeu din Valea Jiului încremenit acum jumătate de secol: a rămas fără minerii pentru care a fost construit. Soarta ultimilor ortaci

Ultimii 300 de mineri de la Uricani vor fi disponibilizaţi până la sfârşitul acestui an, iar oraşul cu 10.000 de locuitori, dezvoltat în ultimele şapte decenii în jurul exploatărilor de huilă, îşi încheie astfel istoria mineră de şapte decenii.

A murit preotul Octavian Pătraşcu, cel care a slujit la înmormântarea lui Arsenie Boca. „Înainte de a muri, duhovnicul a prevestit sfârşitul regimului comunist“

Preotul Octavian Patraşcu, din Valea Jiului, unul dintre foştii apropiaţi ai duhovnicului Arsenie Boca şi unul dintre cei care au slujit la înmormântarea călugărului de la Mănăstirea Prislop, a murit la vârsta de 78 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările