Un tânăr recidivist a fost reţinut pentru o serie de furturi şi tâlhării. Una dintre victime a fost un copil de 12 ani

Un tânăr recidivist a fost reţinut pentru o serie de furturi şi tâlhării. Una dintre victime a fost un copil de 12 ani

ARHIVĂ.

Un tânăr recidivist a fost capturat de poliţişti, după o serie de furturi şi tâlhării comise în municipiul Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut şi trimis în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, după mai multe furturi şi tâlhării săvârşite în Hunedoara. Una dintre victimele sale a fost un elev de 12 ani, care a fost deposedat de telefonul mobil în valoare de 600 de lei.

„Tânărul i-a luat băiatului telefonul din mână, profitând de vârsta fragedă a părţii vătămate, care nu a ripostat”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânărul a fost acuzat de furtul unui autoturism. „Proprietarul maşinii le-a declarat poliţiştilor că autoturismul a fost parcat în noaptea de 30/31 octombrie 2018, pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Hunedoara, iar la ora 08:30 a constatat lipsa acestuia. Autoturismul, care fusese dat în urmărire imediat după primirea sesizării, a fost recuperat de poliţişti”, a informat IPJ Hunedoara.

De asemenea, susăectul a intrat în locuinţa unui localnic şi a furat o maşină pentru copii, în valoare de 1.000 de lei, pe care a vândut-o ulterior unui client de ocazie. „Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii a activităţi infracţionale a hunedoreanului”, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

Mascaţii au scotocit după infractori în locurile rău famate din municipiu. Cine au fost „victimele” poliţiştilor

Ce se va întâmpla cu copila de şapte ani găsită într-un beci şi cu fraţii ei gemeni, după calvarul trăit în ultimele şapte zile

citeste totul despre: