Un tânăr care se certase cu iubita a făcut ravagii pe străzile municipiului: 27 de maşini au fost vandalizate

Un tânăr care se certase cu iubita a făcut ravagii pe străzile municipiului: 27 de maşini au fost vandalizate

FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr a vandalizat 27 de maşini parcate pe mai multe străzi din municipiu, după ce s-a certat cu iubita sa. Poliţiştii l-au prins după o lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Petroşani, care, în noaptea de 4 noiembrie a spart roţile a 27 de maşini parcate pe străzile Avram Iancu, Aleea Poporului şi Aleea Florilor, din municipiul Petroşani. Bărbatul, anchetat pentru distrugere, le-a declarat că şi-a pierdut cumpătul după ce s-a certat cu iubita, s-a îmbătat şi s-a apucat să taie anvelopele maşinilor.

„Ancheta poliţiştilor a fost îngreunată de faptul că tânărul acţionat la adăpostul întunericului, într-un interval foarte scurt şi fără un motiv aparent. Fiind însă audiat, acesta şi-a recunoscut faptele şi a pus totul pe seama consumului de alcool. Faptele au făcut obiectul unor dosare penale al căror prejudiciu total a fost estimat la 10.000 lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Până în prezent, 24 de persoane vătămate s-au împăcat cu tânărul, după ce familia acestuia a achitat pagubele făcute.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Agent de pază terorizat de tâlhari. L-au ameninţat cu o armă şi i-au devastat ghereta, pentru că a refuzat să le dea motorină

Topul gafelor care au stricat cele mai faimoase monumente. Cetăţile medievale cu termopane, refăcute după ureche

„Dorel“, la volan: a agăţat cu încărcătura din camion branşamentul electric de la un dispensar veterinar


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: