Un sens giratoriu va fi amenajat la ieşirea din municipiu, pe Drumul Naţional 7

Un sens giratoriu va fi amenajat la ieşirea din municipiu, pe Drumul Naţional 7

Zona unde va fi amenajat sensul giratoriu. Captura Google.

Un sens giratoriu va fi construit la ieşirea din municipiul Deva, spre Ilia, în intersecţia dintre Calea Zarandului şi Strada Horea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia locală din Deva pregăteşte amenajarea unui nou sens giratoriu la ieşirea din municipiu, pe DN 7, spre Ilia.

„Amenajarea acestui sens giratoriu va fluidiza circulaţia în zonă, în special ieşirea din strada Horea în DN7 – Calea Zarandului, această ieşire fiind tot timpul anevoioasă şi nu puţine au fost accidentele rutiere produse în această intersecţie având în vedere traficul de pe DN7 – Calea Zarandului”, se arată în proiectul de hotărâre de Consiliu Local, care va fi dezbătut în şedinţa programată vineri, 16 februarie 2018.

Valoarea lucrărilor conform devizului general a fost estimată la 1.142.674 lei cu TVA.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Stăpânii controversaţi ai Retezatului. Ce ascunde procesul pentru miile de hectare de păşuni şi păduri date familiei Kendeffy

Procesul în care Academia Română cere anularea titlurilor de proprietate prin care urmaşii familiei Kendeffy au intrat în posesia a circa 10.000 de hectare de păşuni şi păduri în Retezat ascunde o poveste controversată.

Microhidorcentrala construită ilegal într-un sit Natura. Cum au motivat magistraţii oprirea proiectului de pe râul Taia

La trei ani de la punerea în funcţiune a microhidrocentralei de pe râul Taia, care traversează o rezervaţie naturală, instanţa a decis că autorizaţiile de mediu pentru proiect au fost emise ilegal. Tribunalul şi-a motivat decizia care poate duce la desfiinţarea MHC-ului.

VIDEO An negru pentru Cetatea Devei, după 9 milioane de euro cheltuiţi cu „rezidirea” ei. Cum sunt primiţi turiştii în fortul emblematic din vestul ţării

Cetatea Devei a atras în 2017 circa 200.000 de vizitatori, un număr mic faţă de cel pe care l-au estimat autorităţile locale la redeschiderea ei din 2016. Aproape nouă milioane de euro au fost investiţi în reabilitarea lui, însă monumentul istoric a rămas unul „neprietenos”.

 

citeste totul despre: