Un sector de autostradă din vestul ţării se închide circulaţiei. Încep lucrările de racordare cu Autostrada Lugoj - Deva

Un sector de autostradă din vestul ţării se închide circulaţiei. Încep lucrările de racordare cu Autostrada Lugoj - Deva

Şoferii care circulă spre Deva pe autostradă vor trebui să părăsească A1 la Simeria Veche.

Traficul rutier pe sectorul  Şoimuş – Simeria Veche, din Autostrada A1 va fi închis până la mijlocul lunii noiembrie, pentru realizarea conexiunii între Autostrada Deva – Sibiu şi Autostrada Lugoj – Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat data de la care circulaţia rutieră  va fi închisă pe un sector al Autostrăzii A1 Deva – Sibiu.

„Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanţilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile naţionale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Şoimuş – Deva şi DN 7 Simeria) şi în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieşirea din trafic, CNAIR şi Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Şoimuş – Simeria începând de miercuri, 10 octombrie. Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie). În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor”, a informat CNAIR.

Antreprenorul susţine că a luat toate măsurile pentru a eficientiza intervenţia necesară realizării racordului şi estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Circulaţia rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.


Vă recomandăm să citiţi şi:

An aproape sterp pe Autostrada Lugoj - Deva: doar 16 kilometri au fost deschişi. Proiectul va avea doi ani de întârziere

VIDEO Imagini aeriene cu nodul rutier Holdea, de pe Autostrada Lugoj – Deva. Problemele celui mai complex şantier

Şirul imens de amenzi date firmelor de pe autostradă: „Şoferii circulă inconştient prin localităţi cu maşini ce nu mai pot fi controlate din cauza tonajului”

VIDEO Marea provocare pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: excavarea versantului imens de pe malul Mureşului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: