Un român întors din SUA a fost ademenit de o tânără şi jefuit într-o parcare. Ce i-a promis femeia

Un român întors din SUA a fost ademenit de o tânără şi jefuit într-o parcare. Ce i-a promis femeia

FOTO: ARHIVĂ.

Un român întors din Statele Unite ale Americii a fost ademenit de o tânără într-o parcare de la marginea Devei, unde a fost jefuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri au fost reţinuţi pentru tâlhărie, după ce ar fi jefuit în bărbat de 61 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Statele Unite ale Americii.

Victima a reclamat că în noaptea de 11 octombrie 2019, după ce a fost abordat de o tânără în autogara din Deva, s-a deplasat împreună cu ea şi cu alţi doi tineri cu un autoturism, într-o parcare izolată, situată la ieşirea din municipiul Deva spre Arad. Acolo a fost agresat şi deposedat de bagajul personal, în care avea articole de îmbrăcăminte, telefonul mobil şi portmoneul cu documentele de identitate, 2.400 dolari americani şi 300 de lei.

„Bărbatul a fost abordat iniţial de tânără, care profitând de faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a propus că îl conducă la un loc de cazare, în apropiere de municipiul Deva. Cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii de tâlhărie calificată sunt doi bărbaţi din municipiul Deva, ambii în vârstă de 30 de ani, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore. Cei doi au fost introduşi în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tânără bătută crunt de soţul violent. A ajuns în spital după ce a fost lovită cu pumnii în faţă

Spargere la un centru comercial din Petroşani. Un bancomat a fost distrus în totalitate

Tragedie în Orăştie. Un muncitor a murit la spital, după ce s-a prăbuşit de pe schela unui bloc

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: