Un român implicat într-un jaf armat soldat uciderea unui francez a fost capturat. Tânărul revenise în ţară pentru a se ascunde

Un român implicat într-un jaf armat soldat uciderea unui francez a fost capturat. Tânărul revenise în ţară pentru a se ascunde

FOTO: ARHIVĂ.

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare. Bărbatul a fost acuzat de o crimă comisă în Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobra, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, vătămare corporală, furt şi incendierea unui autovehicul, fapte comise pe teritoriul statului francez, în cursul anului 2016.

„Urmăritul internaţional a primit 15 zile de arestare preventivă prin decizia Curţii de Apel Alba si urmează a fi predat autorităţilor franceze”, a informat Insectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

În 17 decembrie 2016, bărbatul, din comuna Dobra, a pătruns, împreună cu alte patru  persoane, în incinta unei societăţi comerciale din Saint Cannat (Franta), cu intenţia de a fura mai multe bunuri. Cei cinci s-au îndreptat spre casa mobilă unde erau agenţii de pază ai companiei, pe care i-au lovit cu obiecte contondente. În urma loviturilor, unul dintre paznici a decedat, alţi doi au fost grav răniţi. Apoi atacatorii au furat maşina victimelor, pe care au abandonat-o la câţiva kilometri distanţă şi au incendiat-o, pentru a distruge probele, informează IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scrisoarea de teroare trimisă din puşcărie de un criminal odios, proaspăt eliberat: „Vă voi executa prin dinamitare şi voi scrie istoria cu sângele copiilor“

Vestea eliberării din închisoare a lui Beniamin Laichici, după 22 de ani ispăşiţi pentru cele cinci crime săvârşite într-o singură zi, a produs tulburări mari foştilor săi apropiaţi. O nepoată de-a fostului condamnat cere o protecţie împotriva lui, după în anii trecuţi a primit numeroase scrisori de ameninţare cu moartea de la el.

De ce a fost eliberat Beniamin Laichici după 22 de ani de puşcărie. A împuşcat mortal cinci oameni, într-o singură zi

Cel mai odios criminal al anilor 1990 a fost eliberat din închisoare. Soluţia a fost pronunţată de Tribunalul Bistriţa Năsăud, care a motivat, printre altele, că acesta a participat la un program educativ.

Mărturia poliţistului care a fugit după cel mai temut asasin din Deva: „Am auzit focurile trase pe stradă şi am alergat la el, dar... nu aveam pistolul la mine”

Poliţistul Sever Vecleniţ a fost martorul celei de-a cincea crime săvârşite de Beniamin Jian Laichici, unul dintre cei mai odioşi criminali din anii '90, şi a relatat că a fost la un pas să îl captureze pe asasin, de unul singur, însă lipsa pistolului l-a împiedicat să o facă.

citeste totul despre: