Un român a fost reţinut în Petrila, după ce a violat o femeie în Cehia. Tânărul s-a întors în ţară, dar a fost prins de poliţişti

Un român a fost reţinut în Petrila, după ce a violat o femeie în Cehia. Tânărul s-a întors în ţară, dar a fost prins de poliţişti

ARHIVĂ.

Un hunedorean care a violat o femeie în Cehia a fost reţinut la Petrila. Bărbatul avea emis un mandat de arestare european.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au capturat un tânăr de 33 de ani, din Petrila, pe numele căruia autorităţile din Republica Cehă au emis un mandat european de arestare pentru că ar fi violat o femeie în Cehia. Tânărul de 33 de ani avea emis pe numele său un mandat de arestare europeană.

„Bărbatul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba, care au dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar. Bărbatul urmează a fi predat autorităţile judiciare din Republica Cehă, ţară în care este cercetat pentru comiterea, în cursul anului 2018, a unei infracţiuni de viol”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Clipe cumplite pentru o femeie de 71 de ani. A fost violată în propria locuinţă de un spărgător intrat pe geam

Cum acţionează hoţii în parcările de pe autostradă. Doi tineri au fost prinşi la scurt timp după ce au prădat un şofer

VIDEO Filmul bătăii cu bâte şi topoare dintre poliţişti şi locatarii blocului social


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: