Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

Un oraş din China trimite Hunedoarei zeci de mii de măşti şi perechi de mănuşi chirurgicale

ARHIVĂ.

Primăria Hunedoara a anunţat că va primi 20.000 de măşti chirurgicale şi 10.000 de perechi de mănuşi de la Kaihua, oraş cu care municipiul este înfrăţit.

Autorităţile din  Hunedoara au anunţat că vor primi sprijin de la reprezentanţi oraşului Kiahua, din provincia chineză Zhejiang, cu care municipiul Hunedoara este înfrăţit din 2014.

Potrivit Primăriei Hunedoara, în urma unei solicitări adresate de primarul Dan Bobouţanu, administraţia din Kaihua va trimite către Hunedoara 20 de mii de măşti chirurgicale, 10 mii de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia.

Primăria a publicat conţinutul scrisorii pe care ar fi primit-o din partea primarului oraşului Kaihua.

„În ultima perioadă, epidemia de Covid-19 a luat amploare în România. Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Hunedoara trebuie să facă faţă pericolului care a cauzat atâtea neplăceri tuturor cetăţenilor. Fiind înfrăţiţi cu Hunedoara, înţelegem situaţia şi provocările pe care le întâmpinaţi. Ne exprimăm regretul şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru, pe dvs. şi pe toţi cetăţenii municipiului Hunedoara.

Epidemia nu are graniţe. Este inamicul comun al întregii omeniri. De aici, în numele locuitorilor oraşului Kaihua, vă doresc atât dvs., cât şi cetăţenilor municipiului Hunedoara, multă sănătate. Totodată, sper ca România şi întreaga lume să treacă cu bine cât mai repede peste această epidemie. Suntem gata să vă împărtăşim din experienţa noastră privind lupta pentru combaterea epidemiei. Ţinând cont de posibilităţile noastre, vă vom sprijini cu următoarele echipamente medicale: 20.000 de măşti chirurgicale, 10.000 de perechi de mănuşi chirurgicale şi 100 de costume de protecţie, pentru a putea acoperi nevoia urgentă de a preveni şi controla epidemia. Haideţi să ne ajutăm reciproc pentru a ne proteja comunităţile şi viitorul întregii omeniri! Ne dorim ca epidemia să ia sfârşit cât mai curând posibil în întreaga lume şi sperăm ca prietenia şi relaţia de colaborare dintre oraşele Hunedoara şi Kaihua să continue. Cu stimă, Lu XiaGuang, primarul oraşului Kaihua”, se arată în informarea publicată de Primmăria Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Coronavirusul loveşte Spitalul Deva. Doi medici au ieşit pozitiv, Oncologia a intrat în carantină

VIDEO Scene bizare în Deva. Ce i-au făcut poliţiştii unui bărbat care a refuzat să se legitimeze

Spitalele înfruntă criza coronavirus cu ajutorul donaţiilor. Suma importantă virată de o fabrică din Deva

Inconştienţa tinerei cu coronavirus care s-a plimbat prin spitale a îmbolnăvit cel puţin şase oameni

Prima veste bună în cazul pacienţilor cu coronavirus din Hunedoara. Ce au arătat ultimele teste

Angajaţii clinicii RMN din Hunedoara şi un asistent din spital, în izolare. 47 de „victime” ale tinerei cu coronavirus

Mesajul fetei care a învins cancerul: „Am stat şi 4 luni în izolare, voi nu puteţi sta 14 zile în carantină?”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: