Un jandarm a primit Emblema de Onoare a M.A.I. pentru un gest curajos. A sărit după un tânăr fugar, în Jiu

Un jandarm a primit Emblema de Onoare a M.A.I. pentru un gest curajos. A sărit după un tânăr fugar, în Jiu

FOTO: IJJ Hunedoara.

Un jandarm din Valea Jiului a primit „Emblema de Onoare” a Ministerului Afacerilor Interne, în urma unui gest curajos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmul Gabriel Boncu a primit „Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne. Distincţia a fost acordată pentru activitatea desfăşurată şi în urma unei intervenţii curajoase.

„Jandarmul hunedorean a intervenit pentru căutarea unei persoane care a părăsit ilegal centrul de carantină Hotel Petroşani din municipiul Petroşani, apoi a intrat cu forţa în domiciliul fostei prietene, unde a înjunghiat, cu o şurubelniţă, un bărbat care locuia cu aceasta. În încercarea de a scăpa de forţele de ordine, bărbatul a încercat să treacă înot râul Jiu, însă sublocotenentul Gabriel Boncu a sărit în apă reuşind să îl prindă, să îl imobilizeze şi să il scoată la mal”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

Potrvit poliţiştilor, în 12 iunie, un tânăr de 23 ani din Petroşani, aflat într-un centru de carantină din Petroşani, a fugit din carantină şi a intrat cu forţa în locuinţa fostei sale iubite. A spart uşa apartamentului în care se aflau tânăra de 22 de ani şi actualul partener al acesteia, în vârstă de 25 de ani. „Bărbatul l-a lovit pe actualul concubin al tinerei, cu o şurubelniţă în zona capului, fără a-i pune acestuia viaţa în pericol, după care a fugit. Poliţiştii din Petrosani cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, au identificat autorul, acesta fiind prins la scurt timp după comiterea faptei. Au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de zadarnicirea combaterii bolilor, violare de domiciliu şi lovire”, informa Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Doi turişti îngroziţi de ursul care le-a ieşit în cale pe o potecă din Masivul Parâng au chemat jandarmii

Tânără venită din Germania pentru a explora Retezatul, rătăcită pe munte. Cum au găsit-o salvamontiştii

FOTO Explicaţia bizară a tânărului găsit legat cu lanţuri, de trei zile, de un copac într-o pădure din Parâng

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: