Un incendiu a adus moartea unui bărbat, în municipiul Deva

Un incendiu a adus moartea unui bărbat, în municipiul Deva

Pompierii au oprit flăcările însă nu l-au mai putut salva pe bărbat.

Un devean a fost găsit mort, în urma unui incendiu care a cuprins garsoniera în care acesta locuia. Pompierii au stins flăcările, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu violent a cuprins în această dimineaţă garsoniera în care locuia un devean. Incendiul a avut loc pe Strada Viitorului, din municipiul Deva, la o locuinţă situată la parterul unui bloc.

Pompierii chemaţi la faţa locului au stins flăcările, însă au descoperit trupul bărbatului.

Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia, un om al strîzii, despre care vecinii susţin că fusese lăsat de proprietara imobilului să ocupe locuinţa, pe durata cât ea era plecată din ţară.


Vă recomandăm şi:

FOTO Un sat întreg acoperit de fum toxic, după ce depozitul unei fabrici a luat foc

Un depozit de cauciucuri al fabricii de ciment din Chişcădaga a fost cuprins de flăcări în această dimineaţă, iar norii de fum au acoperit satul. Pompierii se află la faţa locului şi acţionează pentru stingerea incendiului.

„Mama criminală“ a violat un copil de şapte ani, cu ardei iuţi. Femeia acuzată că a provocat incendiul care i-a ucis trei copii e judecată şi pentru maltratare

Alina Ardeleanu, femeia din Uricani acuzată că a provocat incendiul în care au murit trei dintre cei patru copii ai săi, a fost trimisă în judecată pentru abuzarea sexuală, sechestrarea şi agresarea unui copil de şapte ani. Femeia îşi va afla sentinţa în acest dosar în 30 iunie.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

VIDEO Incendiu violent într-un cartier din Deva. Pompierii au stins flăcările înainte de a cuprinde mai multe maşini

Pompierii din Deva au intervenit în această seară cu două autospeciale, pentru a opri un incendiu care a cuprins remorca unui camion, într-un cartier din municipiu. Flăcările se puteau extinde la imobilele din jur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările