Un hotel din Deva a fost evacuat în urma unei alerte cu bombă. Angajaţii au sunat la 112, pentru o valiză „suspectă”

Un hotel din Deva a fost evacuat în urma unei alerte cu bombă. Angajaţii au sunat la 112, pentru o valiză „suspectă”

La faţa locului au intervenit echipele de pirotehnişti.

Turiştii şi personalul unui hotel din municipiul Deva au fost evacuaţi, după ce un angajat de la Recepţia hotelului a sunat la 112, pentru că a observat o valiză care i s-a părut suspectă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O valiză uitată în holul unui hotel din municipiul Deva a pus în alertă autorităţile.

Potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, angajaţii de la recepţia hotelului au sunat la 112, după ce au observat pe hol, în zona de primire, geanta, care li s-a părut suspectă. La faţa locului s-au deplasat echipele operative ale Poliţiei, zona a fost izolată, iar personalul şi turiştii au fost evacuaţi. Pirotehniştii de la Serviciul Român de Informaţii au constatat însă că valiza conţionea doar lenjerie şi obiectele personale ale unei femei, care o uitase la hotel.


Citeşte şi:

Controversele morţii tânărului Darius Şendroiu, ucis la vânătoare. Ce au stabilit procurorii la şapte luni de la tragedie

Au trecut şapte luni de la tragedia petrecută în Munţii Orăştiei, unde tânărul Darius Şendroiu, fiul unui important om de afaceri din judeţ, a fost împuşcat în timpul vânătorii de mistreţi la care participase. Ancheta cu privire la moartea tânărului de 26 de ani a evoluat, susţin procurorii.

Moartea alpiniştilor Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi a fost fulgerătoare: căştile de protecţie le-ar fi putut schimba soarta

Medicii legişti au efectuat necropsia celor doi alpinişti decedaţi în urma avalanşei petrecute sâmbătă, în Masivul Retezat. Victimele, cu vârste de 12 şi 13 ani, au avut o moarte rapidă, în urma traumatismelor cranio-cerebrale suferite.

VIDEO Primele imagini de la locul tragediei din Retezat. Salvatorii au adus de pe munte trupurile celor doi copii

Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au recuperat şi adus la poalele Retezatului cele două victime ale avalanşei mortale din Masivul Retezat. Operaţiunile s-au derulat pe durata a aproape 12 ore.

Martor al tragediei din Retezat: „A trebuit să-i convingem pe părinţi să-şi abandoneze copiii decedaţi pe munte“

Cătălin Berenghi este coordonatorul grupului de 51 persoane care a asistat sâmbătă, 22 aprilie, la avalanşa din munţii Rertezat în care şi-au pierdut viaţa doi copii. Bărbatul povesteşte punctul lui de vedere despre tragedia care a îndoliat alpinismul românesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările