Un copil de şase ani a fost la un pas de moarte după ce a fost luat de apele Jiului

Un copil de şase ani a fost la un pas de moarte după ce a fost luat de apele Jiului

Râul Jiu. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Un echipaj SMURD a salvat viaţa unui copil de şase ani, aflat la un pas de a muri înecat în Jiu. Minorul a căzut în apă şi a fost luat de valurile râului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil în vârstă de şase ani a fost salvat de la moarte după ce a căzut în apele Jiului.

„Minorul se juca împreună cu mai mulţi copii pe mal, iar la un moment dat a căzut în apă fiind luat de valuri. Localnicii au intrat după el şi au reuşit să îl scoată la mal. Între timp, la faţa locului a sosit un echipaj de paramedici care imediat a efectuat manevrele de resuscitare. Din fericire, acestea au reuşit, copilul fiind transportat ulterior la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Petroşani”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Descoperire macabră în Lupeni: trupul unui bărbat înecat a fost scos din Jiu

Cadavrul unui bărbat de 47 de ani, din Lupeni a fost descoperit astăzi în apele râului Jiul de Vest. Trupul hunedoreanului a fost preluat de angajaţii Serviciului de Medicină Legală Hunedoara.

Un bărbat a murit înecat în Râul Mureş. Trupul a fost scos din ape la Ilia

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost scos din apele Râului Mureş, în zona localităţii Ilia. Victima a murit înecată.

Un tânăr de 18 ani s-a înecat în lacul din Uricani. A căzut în apă de pe o saltea

Un tânăr s-a înecat sâmbătă în lacul de acumulare din zona minei Uricani. Trupul adolescentului în vârstă de 18 ani a fost scos la suprafaţă de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările