Un cerb carpatin imens a fost ucis cu cruzime de trei localnici, după ce şi-a prins piciorul într-un gard

Un cerb carpatin imens a fost ucis cu cruzime de trei localnici, după ce şi-a prins piciorul într-un gard

FOTO: IPJ Hunedoara.

Trei localnici din satul Zeicani au omorât un cerb carpatin care a rămas blocat cu piciorul într-un gard. În loc să îl salveze, bărbaţii au decis să îl tranşeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică seara, poliţiştii au depistat în satul Zeicani, trei localnici cu vârste de 28, 33 şi 53 de ani, cu privire la care au stabilit că au capturat şi ucis prin mijloace neautorizate un cerb carpatin mascul, de aproximativ 350 de kilograme, pe raza fondului cinegetic Zeicani.

„Animalul şi-a prins unul din membre într-un gard, iar cei trei hunedoreni l-au decapitat, cu scopul de a-l tranşa. Cadavrul cerbului a fost recuperat de poliţişti şi predat specialiştilor D.S.V. Hunedoara, în scopul examinării medical-veterinare”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei trei hunedoreni vor fi anchetaţi pentru braconaj cinegetic.  


Vă recomandăm să citiţi şi:

Traseele din Parcul Natural Grădiştea Muncelului - Cioclovina au fost marcate

FOTO Satele tăcute din munţi, ascunse în ţinutul dacilor. Cum trăiesc românii în cătunele din Grădiştea Muncelului

FOTO Tărâmul de vis al cetăţilor dacice: Parcul Natural Grădiştea Muncelului. Povestea ultimului locuitor dintr-un sat invizibil pe harta judeţului Hunedoara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: