Un câine a fost ucis fără milă, de un hunedorean. Bărbatul care a împuşcat animalul va fi anchetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care şi-a scos câinele la plimbare a fost martorul unui incident ieşit din comun. Un bărbat care susţinea că animalul i-a atacat păsările din ogradă a ucis câinele, împuşcându-l cu o armă de vânătoare.

Scene ciudate s-au petrecut în comuna Baia de Criş, unde un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitate şi-a găsit câinele împuşcat de un vecin. Incidentul s-ar fi petrecut după ce animalul ar fi atacat cteva găini.

„Poliţiştii au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Deva, folosindu-se de o armă de tir cu glonţ, deţinută fără drept, a împuşcat mortal câinele reclamantului, care se afla pe câmp, pe raza comunei Baia de Criş. Poliţiştii au luat măsura ridicării armei în vederea expertizării şi au întocmit dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi uciderea animalelor cu intenţie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Povestea vânătorii de urşi care a făcut înconjurul lumii. Cum l-au împiedicat românii pe prinţul Rudolf să facă prăpăd în pădurile din Transilvania

Vânătoarea de urşi organizată în toamna anului 1888 de prinţul Rudolf al Austriei Transilvania a făcut înconjurul lumii. Chiar şi ziare ca The New York Times au relatat despre cum a eşuat arhiducele austriac în pădurile transilvane. Românii au reuşit să scape de la moarte animalele ţintite de suita regală.

Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”

Sorin Lucaci, un vânător în vârstă de 44 de ani, a stârnit valuri de indignare după ce s-a fotografiat alături de animalele ucise şi a postat fotografiile pe Internet, lăudându-se cu prăzile sale. „Ăsta-i talentul”, a scris bărbatul, mândru că a omorât o căprioară, cu un glonte tras în inimă.

Enigmele matriţei din Sarmizegetusa Regia: de unde provin lupii înaripaţi şi ce simbolizează fioroşii grifoni, ilustraţi pe artefactul antic, unic în lume

Matriţa de la Sarmizegetusa Regia, considerată printre cele mai valoroase piese arheologice descoperite în ultimele decenii în România, ascunde enigme care până în prezent nu au putut fi descifrate. Unele dintre ele sunt legate de prezenţa animalelor fabuloase încrustate în artefactul antic din bronz: grifoni cu capete de lup şi cozi de leu, înfăţişări extrem de rare în arta popoarelor din Antichitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite