Un bloc de locuinţe pentru tineri va fi construit în Călan. Investiţia se ridică la aproape zece milioane de lei

Un bloc de locuinţe pentru tineri va fi construit în Călan. Investiţia se ridică la aproape zece milioane de lei

FOTO: ARHIVĂ.

Un bloc cu 40 de locuinţe va fi construit în Călan, de Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Investiţia se ridică la aproape zece milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a scos la licitaţie publică construcţia unui bloc de locuinţe pentru tineri, în oraşul Călan.

„Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare şi a lucrărilor de construcţii-montaj inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare şi avizare dosare gaze naturale şi întocmire, verificare şi avizare dosare instalaţii energie electrică aferente obiectivului de investiţie Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Hunedoara, orasul Călan, strada Lucian Blaga nr.28”, se arată în documentaţia proiectului.

Blocul va avea 40 locuinţe, 2 tronsoane, cu regim de înălţime St+P+3E şi o suprafaţă de 3.480 mp. Vor fi realizate 34 de apartamente cu două camere şi şase apartamente cu două camere. Valoarea estimată fara TVA a contractului de proiectare si executie lucrari este de 9.697.309,85 lei exclusiv TVA din care 291.728,05 lei exclusiv TVA servicii de proiectare inclusiv verificare si 9.405.581,80 lei exclusiv TVA lucrari de constructii-montaj (inclusiv intocmire certificat energetic, întocmire şi verificare dosare de gaze naturale şi întocmire, verificare şi avizare dosare instalaţii energie electrică).


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Imagini revoltătoare la marginea municipiului. Oamenii au transformat ruinele combinatului în groapă de gunoi

Liderul romilor, furios că autorităţile nu fac curăţenie la blocul fantomă, unde omenii aruncă gunoiul de la fereastră: „Aşa locuiesc romii în ghetou!”

FOTO Imagini de coşmar în Centrul vechi cu râul transformat într-o uriaşă rampă de gunoi. Oamenii şi-au aruncat fotoliile, paturile şi WC-urile pe maluri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările