Un autobuz cu 28 de pasageri a fost blocat de viituri pe un drum judeţean

Un autobuz cu 28 de pasageri a fost blocat de viituri pe un drum judeţean

Pasagerii au fost scoşi din autocar în siguranţă. FOTO: ISU Hunedoara.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit în sprijinul pasagerilor unui autobuz care circula pe un drum judeţean din zona Devei şi care a rămas blocat în apa scursă de pe versanţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ploile torenţiale căzute marţi dimineaţă au generat scurgeri pe versanţi ce au inundat DJ 706 A, viitura surprinzând între localităţile Lunca şi Fizeş un autobuz în care se aflau 28 de pasageri.

„S-au deplasat în ajutorul sinistraţilor trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva, cu un camion, o barcă, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă. Înaintarea salvatorilor a fost îngreunată de nivelul apei care depăşea jumătate de metru, pe anumite porţiuni de drum. Cea mai rapidă şi sigură soluţie de salvare a oamenilor a fost mutarea acestora din autobuz în camion. Cu acest mijloc de transport oamenii urmează să fie transportaţi în cea mai apropiată localitate”, a precizat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Vă recomandăm şi:

Pompierii şi militarii au ridicat un dig, pentru a stăvili furia apelor Crişului Alb

.Zeci de pompieri, jandarmi şi militari au fost implicaţi în construirea unui dig în localitatea Bucureşci, pentru a preveni inundaţiile, după atenţionarea de Cod Galben, pe râul Crişul Alb.

Ploile abundente au provocat inundaţii în zeci de gospodării din Hunedoara

Mai multe localităţi din judeţul Hunedoara sunt afectate de efectele ploilor abundente. Zeci de gospodării, locuinţe şi beciuri au fost inundate. Meteorologii atenţionează că fenomenele meteo periculoase vor fi înregistrate şi în judeţ, pe parcursul întregii zile de marţi.

VIDEO Potopul din Spini, filmat de un şofer. Cum au trecut maşinile prin şuvoaiele care s-au revărsat peste DN 7

Imaginile video înregistrate de un şofer arată cât de grave au fost inundaţiile din ultimele zile, care au afectat zeci de gospodării din judeţul Hunedoara. În prezent, pompierii continuă acţiunile de evacuare a apei, după ploile torenţiale care au provocat pagube în mai multe localităţi.

VIDEO Bilanţul sumbru al furtunii din Hunedoara: canalizarea a cedat şi peste 100 de gospodării au fost inundate

Peste 100 de gospodării din opt localităţi aflate în zona Hunedoarei au fost inundate în urma ploilor torenţiale de luni după-amiază.

VIDEO Dezastru după ploaia torenţială. Zeci de gospodării şi şoseaua Deva - Hunedoara au fost inundate

Mai multe gospodării şi drumuri au fost inundate, în urma furtunii de luni, după-amiază. În zona Hunedoarei, o ploaie torenţială de aproximativ jumătate de oră a creat pagube importante.

citeste totul despre: