Ultimele pregătiri pentru sărbători în municipiu. Cât a cheltuit primăria pe noile podoabe stradale

Ultimele pregătiri pentru sărbători în municipiu. Cât a cheltuit primăria pe noile podoabe stradale

FOTO: ARHIVĂ. Primăria Deva.

Municipalitatea face ultimele pregătiri pentru sezonul de iarnă: a fost amenajat patinoarul, târgul de iarnă şi au fost achiziţionate ornamente de sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un patinoar a fost amenajat în parcul central din municipiul Deva. Va fi deschis în 5 decembrie şi va funcţiona până în luna februarie a anului viitor. Preţul va fi acelaşi ca în sezonul trecut, respectiv 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj. Tot atât va costa şi închirierea unei perechi de patine. Patinoarul va fi deschis de luni până joi, între orele 12:30 şi 22:00, iar de vineri şi până duminică între 10:00 şi 22:00.

În centrul istoric al municipiului a început montarea căsuţelor din lemn pentru Târgul de Iarnă 2018, care va avea loc în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2018. „Timp de 34 de zile, în centrul istoric al Devei vă aşteaptă 18 de căsuţe din lemn şi rulote în care comercianţii vor oferi vizitatorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă – preparate din carne şi lapte, siropuri şi dulceţuri, produse de patiserie, vinuri, produse handmade, cadouri, ornamente şi decoraţiuni, produse de artizanat, jucării şi bijuterii”, a informat Primăria Deva. Târgul de Iarnă de la Deva va include şi o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiţionale calde, ceai şi vin fiert cu scorţişoară. Pe scena din Piaţa Unirii vor avea loc concerte de muzică uşoară şi folclor susţinute de solişti şi ansambluri cunoscute.

Primăria Deva a mai achiziţionat cu 131.000 de lei serviciile de închiriere a ornamentelor pentru sărbători, care includ montarea şi demontarea acestora. Vor fi ghirlande luminoase, cupole, tuburi curgătoare şi asteroizi 3D.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Alertă în Hunedoara după ce pomul de Crăciun a fost clătinat de vântul puternic. Perimetrul din jurul lui a fost evacuat, iar bradul a fost ancorat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările