Tupeul unor hoţi de lemne opriţi de Poliţie. Au lăsat camionul încărcat în mijlocul drumului şi au fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un transport ilegal de lemne a fost interceptat de poliţişti, însă tinerii care se aflau în camionetă au făcut tot posibilul să scape de echipajul aflat pe urmele lor.

Dumincă seara, poliţiştii au oprit pe şoseaua Haţeg – Caransebeş, la Zeicani un camion care transporta lemne. Şoferul a precizat că nu deţine asupra sa niciun document personal sau al autoutilitarei. În maşină se mai afla un tânăr, care a declarat, de asemenea, că nu are actul de identitate asupra sa.

„Conducătorul auto a recunoscut că transportă material lemnos fără documente legale, motiv pentru care i s-a solicitat de către poliţişti să se deplaseze cu autoutilitara la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg, Acesta a pornit autoutilitara, însă a plecat de la faţa locului în direcţia judeţului Caraş-Severin, fiind urmărit de echipajul de poliţie. Pe raza localităţii Bucova, judeţul Caraş-Severin, autoutilitara a fost oprită iar cele două persoane au fugit pe un câmp, nespunându-se somaţiilor legale ale poliţiştilor”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Camionul cu lemne a fost transportat la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg „În urma investigaţiilor, conducătorul auto (un bărbat de 35 de ani, din comuna Băuţar) şi pasagerul (de 27 de ani, tot din comuna Băuţar) au fost identificaţi, iar în această dimineaţă au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg, pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tăiere ilegală şi furt de material lemnos, a fost aplicată o sancţiune contravenţională pentru transportul materialului lemnos fără documente legale şi s-a luat măsura confiscării materialului lemnos”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce a păţit un român care a sunat la 112 pentru a reclama tăieri ilegale de lemne. Poliţiştii i-au dat o explicaţie ciudată

VIDEO Imaginile virale care au revoltat zeci de mii de oameni: „Aurul verde al ţării, oxigenul nostru, trimis la export”

Razie în căutarea hoţilor de lemne: un localnic a fost acuzat de defrişare ilegală

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite