Trupul pescarului înecat în Lacul Cinciş a fost scos la suprafaţă după două zile: „Se afla pe fundul apei, în nămol”

Trupul pescarului înecat în Lacul Cinciş a fost scos la suprafaţă după două zile: „Se afla pe fundul apei, în nămol”

FOTO: ISU Hunedoara.

Trupul bărbatului înecat în Lacul Cinciş, în timpul unei ieşiri la pescuit cu prietenii, a fost scos la suprafaţă de pompieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupul bărbatului care s-a înecat miercuri în Lacul Cinciş a fost găsit de pompieri.

„Vineri, în jurul orei 16, a fost găsit cadavrul persoanei de sex masculin în lacul Cinciş, în apropierea locului în care apropiaţii victimei au declarat că acesta se înecase. Operaţiunea a fost destul de dificilă dat fiind condiţiile vitrege şi temperaturile scăzute ale apei. Victima se afla pe fundul lacului, în nămol”, a precizat Mihai Dorobăţ, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. În zona în care s-a înecat hunedoreanul, adâncimea apei variază între 5 lşi 10 metri.

Miercuri seara, bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Ghelari, a fost dat dispărut, după ce ar fi fost înghiţit de apele Lacului Cinciş. El se afla la pescuit, în zona de la coada lacului de acumulare, iar la un moment dat undiţa i s-a agăţat. A intrat în apă folosind o cameră de cauciuc pe post de plută, însă aceasta s-a răsturnat cu el. Bărbatul s-ar fi înecat, susţin pescarii care se aflau pe malul lacului şi care au sunat la 112 pentru a anunţa tragedia. Oamenii nu au sărit în apă, în ajutorul lui, susţin apropiaţii victimei.

În ultimii ani, mai mulţi hunedoreni s-au înecat în Cinciş, iar în unele cazuri, trupurile neînsufleţite ale victimelor nu au mai fost găsite. Un strat consistent de nămol se află pe fundul apei tulbure a lacului.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Priveliştile uimitoare ale Lacului Cinciş. Seceta prelungită a transformat locurile din jurul bisericii sale ruinate

Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş. Secretele marilor descoperiri din ţinutul minelor dacice

VIDEO Bisericile „fantomă”, atracţiile bizare ale Lacului Cinciş. Ultimele rămăşiţe ale satelor aflate sub apă ascund poveşti înfiorătoare


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: