Trupul fetiţei de 6 ani dispărută în apele canalului de fugă al Streiului a fost găsit de scafandri

Trupul fetiţei de 6 ani dispărută în apele canalului de fugă al Streiului a fost găsit de scafandri

FOTO: ISU Hunedoara.

În a doua zi de căutări, trupul fetiţei de 6 ani dispărută în apele canalului de fugă al Streiului a fost găsit de scafandrii ISU Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, în a doua zi de căutări a fetei de 6 ani, dispărută în apele canalului de derivaţie al Râului Strei, scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au găsit trupul acesteia, în zona barajului centralei de la Bretea, la circa doi kilometri de locul unde se înecase.

Căutările fetiţei în vârstă de şase ani, dispărută în canalul de fugă al Streiului, au fost reluate vineri dimineaţă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, cu efective mărite de pompieri şi cu ajutorul scafandrilor. Joi seara, după mai multe ore de căutări, efectuate de pompieri, trupul fetei nu fusese găsit în apele canalului râului Strei, lung de circa doi kilometri între hidrocentralele Plopi şi Bretea Romanâ şi adânc de circa 7 – 8 metri.

 

Cu câteva ore mai devreme, fetiţa de numai 6 ani a ajuns sub apă, în canalul paralel cu râul Strei, în dreptul localităţii Bretea Română. Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, ea a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 15 ani, care a reuşit să se salveze din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenţie în stare de şoc.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Fetiţa de 6 ani căzută în canalul de fugă al Streiului nu a mai fost găsită. S-au reluat căutările

UPDATE Alertă pe râul Strei. O fetiţă de numai 6 ani, aflată la scăldat, a dispărut în canalul de derivaţie

Marile lacuri de acumulare din România care au înghiţit sate întregi. Ce drame ascund barajele Bicaz şi Porţile de Fier

VIDEO Hidrocentrală nouă pe râul Strei. A costat 50 de milioane de euro şi a fost realizată de companii româneşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: